pot fi insarcinata? urgent va rog

14-09-2008
angica
Nu este medic/terapeut
angica
de 1 luna incoace am facut sex neprotejat cu iubitul meu, insa nu s-a terminat niciodata in mine, dar am inteles ca si lichidul contine spermatozoizi...stari de voma, ameteli nu am, insa ma simt umflata in burta cu toate ca nu mananc si uneori am si dureri abdominale, sanii ma dor si s-au intarit dar asta se intampla intotdeauna cu doua sapt inainte sa-mi vina ciclul, deci nu cred ca asta este o problema.apropo, la o saptamana dupa primul contact neprotejat mi-a venit ciclul normal, nu mi-a curs mai putin sange ca de obicei sau sa ma tina mai putine zile. mai este o problema...10 zile am urmat tratament cu polygynax si cervugid si am inteles ca riscul e mult mai mare..marti urmeaza sa fac o ecografie pelviana.prin aceasta se poate observa o posibila sarcina inca din primele zile????
3 comentarii
0
15-09-2008, ora 00:00
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
ia un test de sarcina de la farmacie... in general testele de sarcina pot sa-ti zica din primele zile daca esti gravida...(la 14 zile de sarcina) si nu costa foarte mult.
0
15-09-2008, ora 00:00
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
nu e drept testul de sarcina se face dupa 3 saptamini de la act sau in prima zi de retinere a ciclului.asa medicul mi-a spus...
0
22-09-2008, ora 00:00
angica
Nu este medic/terapeut
angica
inca nu am facut testul ca nu au trecut 15 zile, dar am facut ecografia si medicul nu mi-a spus nimic despre o posibila sarcina.s-ar fi vazut in ecografie?????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •