postinor hemoragie

01-08-2011
D3iana
Nu este medic/terapeut
D3iana
Buna seara,
Am o intrebare legata de pilula de a doua zi. In urma cu aproximativ o luna de zile am facut dragoste cu prietenul meu si a ejaculat in mine, motiv pentru care am luat pilula de a doua zi " postinor ", respectand indicatiile de pe prospect. La o saptamana am avut o hemoragie, fara dureri care a durat 3 zile. Pe data de 25 a lunii respective trebuia sa imi vina menstruatia si nu mi-a venit inca.
Intrebarea mea este daca e posibil sa se fi dereglat menstruatia ca urmare a acelei hemoragii sau exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
In momentul de fata mentruatia a intarziat cu exact 8 zile ( am avut ciclu regulat in ultimele 3 luni si nu am avut activitatea sexuala 3 luni inaite de contactul sexual mai sus mentionat).
Astept raspunsuol dumneavoastra, va multumesc!
1 comentarii
0
02-08-2011, ora 15:46
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Aceasta pastila de a doua zi, produce mari dereglari hormonale printre care si aceste sangerari si intarzierea menstrei..daca ai luat corect pilula, este exclus sa fi ramas insarcinata..daca tot intarzie, e bine sa mergi la medic, poate iti da vreun tratament pt declansarea menstrei...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul