postinor 2 si menstruatie venita dupa 3 luni

04-03-2008
Maghdad
Nu este medic/terapeut
Maghdad
Buna ziua! Va rog mult sa imi raspundeti si mie la o nelamurire pe care o am mai demult. Am luat o data postinor 2. Menstruatie nu mai avusesem de 50 de zile, contactul a fost fara ejaculare. La o saptamana am avut o sangerare care a tinut cu 2 zile mai putin decat menstruatia obisnuita si a fost mai putina, maronie si apoasa cumva. Apoi ciclul normal mi-a venit numai dupa vreo 3 luni, 3 luni si. Intrebarea mea este - de ce a intaziat atat, s-a blocat ovulatia? Poate fi vorba de un ciclu anovulator, avand in vedere ca trecusera vreo 55 de zile fara menstra pana la contac si apoi ciclul normal a venit asa de tarziu?
Mentionez ca de obicei am menstre neregulate si foarte rare. Recent am descoperit ca am testosteronul peste limita superioara admisa si la ecograf pe ovare s-au vazut micropolichisturi.

Va multumesc mult tuturor celor care raspundeti!
2 comentarii
0
14-04-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Dumneavoastra oricum aveti niste dereglari hormonale.Indicatia mea este sa urmati un tratament cu anticonceptionale si astfel veti trata si ovarele micropolichistice si veti avea si menstruatie.
Toate cele bune.
0
18-04-2008, ora 00:00
Maghdad
Nu este medic/terapeut
Maghdad
Dereglarile acestea hormonale dau ciclu anovulator? Asa se explica faptul ca dupa administrarea de Postinor am avut numai o sangerare in cantitate f. mica si care a durat mai putine zile decat menstruatia?

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul