postinor, altceva sau nimic?

10-09-2012
maia27
Nu este medic/terapeut
maia27
Buna ziua,
Am si eu o problema...sunt foarte, foarte speriata si nu stiu ce sa fac. Acum 10 zile(pe 31.08) am avut primul contact sexual, am folosit prezervativ, dar el s-a si retras inainte sa ejaculeze numai ca a picurat si pe mine...asa ca la o ora dupa am fost la farmacie si am luat postinor 2, intrucat am intrat in panica.. peste 4 zile(marti) am inceput sa sangerez, iar apoi sangerarea s-a intensificat si parea ca e un ciclu menstrual normal (cantitativ, la culoare, m-a durut mijlocul etc), doar ca a durat cu 1 zi mai putin decat de obicei. Sangerarea a tinut pana sambata, cand a mai curs doar foarte putin. Sambata noaptea am avut alt contact sexual si din nefericire prezervativul s-a rupt, iar noi ne-am dat seama prea tarziu. Pana acum nu am mai luat nimic pentru ca nu stiu ce sa fac. Am tot citit si perioada e mult prea scurta pentru a lua inca o data postinor, fara a ma deregla total hormonal. Ultimul ciclu menstrual inainte de primul contact l-am avut pe 16 august, iar perioada ciclului variaza intre 25 si 28-29 de zile.
Ar trebui sa imi fac griji? Pana la urma acea sangerare a fost menstruatia, pe care postinorul a provocat-o mai devreme cu o saptamana? Sau a fost pur si simplu o sangerare de la pastila? Va rog, ajutati-ma:(. Stiu ca nu am procedat bine si stiu ca par iresponsabila.
1 comentarii
0
11-09-2012, ora 12:54
maia27
Nu este medic/terapeut
maia27
va rooog, un raspuns?:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul