posibila sarcina?

31-05-2011
ieu
Nu este medic/terapeut
ieu
Buna ziua!
Luna aceasta mi-a intarziat ciclul cu 5 zile. Trebuia sa-mi vina in 27 dar inca nu a aparut. Am avut contacte sexuale luna aceasta dar toate protejae (cu prezervaiv).
In 27 seara mi s-a declansat fie o infectie urinara fie o raceala puternica(am inceput sa iau tagremin) si spre 28 seara am sangerat dar nu am patat absorbantul si pe dimineata mi s-a oprit (sangele era rosu si cu cheaguri). De atunci nu mi-a revenit si asta ma ingrijoreaza si ma streseaza. Credeti ca ar putea fi vorba de vre-o sarcina?
Ce as putea face sa-mi vina odata menstruatia si sa scap de griji? Mentionez ca in 30 mi-a fost greata dimineata, si mai dupamasa m-am simtit rau: dureri de cap, stare de greata, arsuri in stomac, ameteli(astea in toae zilele). De asemenea sunt balonata.
Rog raspuns,
Multumesc frumos.
2 comentarii
0
23-06-2011, ora 11:23
alyalexa
Nu este medic/terapeut
alyalexa
poate ai vreo dereglare sau ceva de genul asta. fa un test de sarcina si daca nu esti insarcinata consulta-ti medicul ginecolog.
0
24-06-2011, ora 13:51
raluk_dv
Nu este medic/terapeut
raluk_dv
si eu am o problema.de fiecare data cand plec din tara mi se deregleaza ciclul.de ce?am mai scris aici pe tema asta dar nu am primit prea multe raspunsuri.mentionez ca am o dereglare hormonala, dar ciclul mi-a venit ceas in fiecare luna.in aprilie in data de 23, in mai in 22, iar luna aceasta inca nu a aparut.imi cunosc corpul, inainte de ciclu mi se umfla sanii, ma dor si am crampe la burta zona inferioara.acum de cand am plecat din tara iar, sanii nu ma mai dor dar crampe ca si cand se apropie am.de sarcina nici nu poate fi vb ultimul contact l-am avut in 4 iunie dar s-a retras cu muuult timp inainte de a termina.nu stiu ce sa mai cred, pt ca deocamdata nu este timpul pt o sarcina, ma uit la chiloti sa vad daca nu a venit cred ca de 15 ori pe zi.si test de sarcina parca mi-e teama sa fac ca daca vad 2 liniute pe el cred ca lesin.dati-mi un sfat va rooooooog mult!!-*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul