posibila sarcia?

01-10-2012
andreeaB
Nu este medic/terapeut
andreeaB
Buna ziua,
In a 14-a zi dupa ciclu, presupun in perioada fertila am avut un raport sexual neprotejat. Dupa aproximativ 7-8 zile de la respectivul raport am avut mai dureri de spate, dureri in partea de jos ca si cum ar fi trebuit sa-mi vina, urmata de niste scurgeri maroni foarte deschise la culoare. Menzionez ca aceste scurgeri au durat foarte putin si nu au fost cantitative, niste pete pe slip si cam atat.
Menzionez ca ultimul ciclu l-am avut in data de 5 septembrie si ca raportul sexual a avut loc in data de 20 septembrie iar scurgerile maronii au avut loc in data de 27-28. Aceste scurgeri pot reprezenta sangerarea de implantare?
Va multumesc.
1 comentarii
0
03-10-2012, ora 12:13
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu neaparat, poate insemna si o scadere a nivelului de progesteron datorita faptului ca ovulul nu a fost fecundat iar corpul luteal incepe sa se dezintegreze insa poate insemna si o implantare, dar nu-i musai.
Actul sexual s-a consumat cu ejaculare in interior? Daca s-a produs asa, sunt mari sanse sa fii insarcinata insa nu neaparat..
Poti face un test de sarcina la minim 10 zile de la contactul sexual respectiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul