chiuretaj acum 3 sapt. posibila o sarcina?

08-02-2009
maria 23
Nu este medic/terapeut
maria 23
daca se poate sa-mi dati si mie o lamurire la problema mea, acum 3 sapt am facut un chiuretaj, am fost la control totul este k si mi-a zis ca pot sa-mi reiau viata sexuala. mia prescris anticonceptionale si n-am apucat sa iau nici una pentru ca nu mi-a venit ciclul.am inteles ca acum se schimba data ciclului si ca tre sati vina in 28 de zile de la interventie.problema este ca dupa control la aproape 1 sapt am avut contact sexual cu sotul meu si nu ne-am protejat pentru ca avem o relatie stabila si nu avem mai multi perteneri nici unul.problema este ca el nu m-a protejat pe mine pt ca atunci cand si-a dat seama era deja prea tarziu.crede-ti ca este posibila vreo sarcina?ma gandesc ca nu aveam cum sa fiu fertila.ciclul ar trebui sa-mi vina intre 12-15.va rog frumos sa-mi dati un rasp pentru a ma linistii si eu, ca simt ca inebunesc si n-as vrea sa mai trec prin ce-am trecut inca odata.va multumesc
5 comentarii
0
08-02-2009, ora 21:13
daiaconache
Nu este medic/terapeut
daiaconache
ciclul menstrual vine cam la 40 de zile deci nu ai cum sa fii fertila
0
08-02-2009, ora 21:20
sympatyka
Nu este medic/terapeut
sympatyka
fa-ti un test de sarcina...:|
0
09-02-2009, ora 10:08
maria 23
Nu este medic/terapeut
maria 23
ma gandeam sa iau pastila de a doua zi dar am zis sa nu fac vreo gafa si sa-mi fie rau ca la cate medicamente am luat ma doare capul.si testul de sarcina n-am cum sa vad acum pt ca n-a trecut decat 1 zi de la contact.am sa astept pana pe 12=15 cam ar trebui sa vina ciclul.asa ma gandeam si eu ca nu am cum sa fiu fertila ca nu am avut ciclul.dar mai stii?asa m-am trezit si cu sarcina din cauza ca pastila de a doua zi mi-a provocat al doilea ciclu intr-o luna si n-am crezut ca voi fi fertila de 2 ori pe luna.dar uite ca am fost.si.
0
13-04-2010, ora 10:45
diana2288
Nu este medic/terapeut
diana2288
buna! am si eu o nelamurire...daca ma puteti ajuta...in ultimul timp simt niste miscari in burta uneori chiar sin uterul un pic umflat:(. Ciclul mi-a venit in fiecare luna normal, mi-am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative, alte simptome de sarcina nu as avea :(. vreau sa mentionez faptul ca luna trecuta am intretinut relatii sexuale in perioada menstruala neprotejat si eu am o mica rana pe uter...e posibil sa fie asta o problema?? sa se fi agravat ceva ??
0
22-04-2010, ora 00:59
lacraroxi
Nu este medic/terapeut
lacraroxi
buna! am si o o nelamurirea poate, ma puteti ajuta, pe 9 aprilie mia venit menstra iar acum de vreo 3 zile ma dor sanii sau facut mai moi si ma dor sfarcurile, burtica mi sa umflat putin si am avut sap asta niste scurgeri rosiatice. ce ziceti sunt gravida?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul