posibila hernie de disc cervicala

04-11-2010
papujik
Nu este medic/terapeut
papujik
Am probleme cu coloana de vreo 4 ani.am fost din medic in medic...nici eu numai stiu unde sa ma mai duc.am facut rmn la coloana lombara...am spondiloza (ciucuri) crescuti de 3 mm la 25% din suprafata coloanei...am nervul sugrumat...(aja mia zis reumatologul pe intelesul meu).ptr k ma scap pe mn.Am scolioza in "S" discopatie lombara.inceput de hernie.tot ce stiu e k numai am voie sa ma mai ingras k fac presiune pe coloana.mai stiu k se freaca vertebra de vertebra din cauza k nu am loc intre ele.asta a fost la coloana lombara.Acum 7 luni am facut tratament la eforie ptr coloana lombara.ji exact in timpul acela ma luat coloana cervicala..Am fost la un ortoped...cu durere continua de umar stand...ma doare atat de tare k ma ia cu tot cu cap ji mi se inroseste urechea.degetul mare de la picior nici nu il mai simt...imi este in permanenta amortit...Mia dat sa fac radiografie ptr inceput...cand sa uitat p ea ma intrebat dak am avut vreun accident de masina...din cauza k am intorsura la gat invers decat ceas normala.dupa care mia spus sami fac numai decat un rmn din cauza k sar putea sa am hernie cervicala.as dori un sfat va rog.
2 comentarii
0
13-03-2011, ora 13:29
misu2011
Nu este medic/terapeut
misu2011
mama mea a suferit 2 luni de hernie cervicala a facut un RMN si i-au spus ca are hernie cervicala, afcea si morfina ce dureri avea si i-au dat tratament niste pastile micute se numesc DELTACORTEN, sunt italiene ca ia a avut problema in italia, 5 zile o pastiluta, 5 zile jumatate de pastiluta, 5 zile un sfert de pastiluta, au trecut 2 ani si se simte super bine. -*


(*modificat de administrator)
0
30-03-2011, ora 08:15
lili_steliana
Nu este medic/terapeut
lili_steliana
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Sotul meu a facut un RMN cervical la care s-a constatat protuzie discala circumferentiala la C3-C4, C5-C6, C6-C7, mai sunt si alte comentarii alaturi dat nu am rezultatul in fata. Se poate sa fie acesta motivul unor dureri de coapse si amorteli? Doctorul neurolog i-a recomandat un guler cervical. Este suficient?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul