posibil sarcina?

17-09-2012
daniutza
Nu este medic/terapeut
daniutza
buna ziua, sunt oarecum intr-o dilema, pe 30 iulie am avut contact sexual neprotejat dar fara sa se termine in mine, trebuia sa-mi vina ciclu pe 14 dar a venit pe 7 august, cu o saptamana mai devreme insa in cantitate mai mica, iar pe 1 septembrie din nou aceiasi cantitate, ciclul insa arata ca de obicei, doar ca mai putin din prima zi de ciclu m-am apucat de anticonceptionale, acum sunt la a 2-a folie. mi-am facut 4 teste de sarcina pana acum ultimul acum o saptamana, sunt foarte speriata, pentru ca ma uit tot timpul la burta si mi se pare ca am facut ceva burta, eu fiind slabuta. va rog sa ma ajutati cu cateva pareri :) as vrea sa mai spun ca nu am mai avut contact de la data aceea(30 iul)
2 comentarii
0
17-09-2012, ora 13:55
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Ti-a venit de doua ori menstruatia, 4 teste au iesit negative si tot mai crezi ca esti insarcinata?Ce dovezi mai vrei ca sa fii sigura ca nu esti insarcinata?
p.s daca te-ai ingrasat putin, cel mai probabil e de la anticonceptionale
0
17-09-2012, ora 14:05
daniutza
Nu este medic/terapeut
daniutza
multumesc frumos de raspuns :* eu sunt foarte sperioasa de fel, ms inca odata :*
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul