posibil pneumonie?

11-08-2012
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna ziua. In ultima vreme, din cauza caldurii excesive, am cam stat in curent la serviciu. Iar acum ma confrunt cu o oboseala permanenta de cateva zile (dorm bine noaptea), stare de slabiciune, ameteli, parca si dificultate de concentrare, irascibilitate cam pronuntata... Transpir abundent odata la cateva minute, chiar si in lipsa efortului fizic sau dupa un efort minim (mutat scaun), iar inainte nu transpiram aproape deloc. Acum efectiv curge apa pe mine la propriu, chiar si la 21 grade (la celalalt loc de munca am aer conditionat, dar l-am evitat cat am putut de mult). Nu am febra deloc (doar 36.5-37). Luni merg la medicul de familie, dar pana atunci as vrea sa stiu cam cu ce ma confrunt? Multumesc.
2 comentarii
0
12-08-2012, ora 11:56
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu cred ca este vorba despre o raceala, doar oboseala acumulata si accentuata de caldura excesiva, lipsa odihnei /odihna insuficienta.Cateva zile de concediu, vitamine.E necesar totusi sa te vada si medicul de familie.
0
13-08-2012, ora 21:34
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Multumesc mult pentru raspuns! Azi am ajuns si la medicul de familie. Asa cum ati spus, calcura si oboseala sunt de vina. Multa sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.