portiuni pe gat de marimea unui ban cu mici brobonele

14-04-2008
ana_ioana
Nu este medic/terapeut
ana_ioana
Buna ziua.

Acum 3 ani pe timp de vara am observat la baza gatului pe o portiune de marimea unei monede niste puncte care samanau cu punctele negre de pe fata si nu le-am dat importanta..dupa un an jumate am mai aparut o portiune tot de marimea unui ban umpic mai jos de prima portiune cu aceleasi puncte umpic iesit in afara incat sa dai cu degetele pe deasupra si sa simnti ca acolo pielea nu este netede..si am zis ca e timpul sa merg la medic. Acesta m-a pus sa fac analiza care ulterior am aflat ca erau pentru depistarea sifilisului si ceva la plamani, iar analizele iesind bine(adica neavand nimic din tot ceea ce acesta vroia sa elimine) medicul mi-a prescris "smooderm". Aceasta alifie nu a avut nici un efect..initial parea ca portiunea se reduce dar aceste puncte se refaceau..
Acum, dupa un an jumate aceste portiuni s-au extins pe gat, piept si baza gatului la spate(sau ceafa) si inca 2 mici portiuni pe umeri..in total cred ca sunt 6 portiuni cele mai mari fiind la baza fatului si umpi mai jos pe piept.

Ma puteti ajuta cu un sfat? Mentionez ca daca incerc sa storc o mica brobonica iese ceva alb din ea precum asi stoarce un punct negru de pe fata..iar aceste portiuni au un aspect uscat.

Multumesc anticipat.
3 comentarii
0
18-04-2008, ora 00:00
ana_ioana
Nu este medic/terapeut
ana_ioana
nu ne raspunde nimeni? :(
0
22-04-2008, ora 00:00
ana_ioana
Nu este medic/terapeut
ana_ioana
macar imi puteti recomanda un cabinet sau un doctor bun in bucuresti?
0
08-05-2008, ora 00:00
ana_ioana
Nu este medic/terapeut
ana_ioana
:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum scapi de punctele negre
  •