polizare dinti

27-07-2012
me_me87
Nu este medic/terapeut
me_me87
Buna ziua!As avea si eu o intrebare..am fost acum doua zile la dentist pentru o plomba la o masea, si pe langa aceasta s-a gandit ea, ca la dintii din fata, incisivii, care sunt plombati si ei, dar de cativa ani, sa mi-i polizeze putin in lungime..deoarece unul era putin mai lung ca celalalt si a zis sa il indrepte si sa ii intrepte putin si pe ceilalti trei de langa. Am auzit ulterior ca acest lucru a putut afecta smaltul si sa inceapa de la asta o macinare a dintilor, si nu cea normala si fireasca din decursul vietii, care este una foarte lenta. Este posibil sa imi fie afectati dintii de la acest lucru?Nu a polizat foarte mult, dar oricum cat i-a intreptat pe toti patru. Va multumesc!
2 comentarii
0
29-07-2012, ora 17:46
stomatologie.moderna
Identitate neconfirmată
stomatologie.moderna
Daca nu a luat foarte mult din ei in timp se va remineraliza acel smalt si nu iti va crea probleme. Trebuia ca acei dinti pe care i-a polizat sa ii dea cu un material sigilant.
Pastreaza o foarte buna igiena oro-dentara, cu periaje de 2 ori pe zi timp de 3-5 minute cu o pasta de dinti desensibilizanta si va fi ok.
0
30-07-2012, ora 16:30
me_me87
Nu este medic/terapeut
me_me87
Multumesc pentru raspuns..sper sa fie totul bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul