Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

polizare dinti

27-07-2012, ora 16:30
Autor: me_me87
Buna ziua!As avea si eu o intrebare..am fost acum doua zile la dentist pentru o plomba la o masea, si pe langa aceasta s-a gandit ea, ca la dintii din fata, incisivii, care sunt plombati si ei, dar de cativa ani, sa mi-i polizeze putin in lungime..deoarece unul era putin mai lung ca celalalt si a zis sa il indrepte si sa ii intrepte putin si pe ceilalti trei de langa. Am auzit ulterior ca acest lucru a putut afecta smaltul si sa inceapa de la asta o macinare a dintilor, si nu cea normala si fireasca din decursul vietii, care este una foarte lenta. Este posibil sa imi fie afectati dintii de la acest lucru?Nu a polizat foarte mult, dar oricum cat i-a intreptat pe toti patru. Va multumesc!
2 comentarii
29-07-2012, ora 17:46
Daca nu a luat foarte mult din ei in timp se va remineraliza acel smalt si nu iti va crea probleme. Trebuia ca acei dinti pe care i-a polizat sa ii dea cu un material sigilant.
Pastreaza o foarte buna igiena oro-dentara, cu periaje de 2 ori pe zi timp de 3-5 minute cu o pasta de dinti desensibilizanta si va fi ok.
30-07-2012, ora 16:30
Autor: me_me87
Multumesc pentru raspuns..sper sa fie totul bine!
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK