Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

polizare dinti

27-07-2012, ora 16:30
Autor: me_me87
Buna ziua!As avea si eu o intrebare..am fost acum doua zile la dentist pentru o plomba la o masea, si pe langa aceasta s-a gandit ea, ca la dintii din fata, incisivii, care sunt plombati si ei, dar de cativa ani, sa mi-i polizeze putin in lungime..deoarece unul era putin mai lung ca celalalt si a zis sa il indrepte si sa ii intrepte putin si pe ceilalti trei de langa. Am auzit ulterior ca acest lucru a putut afecta smaltul si sa inceapa de la asta o macinare a dintilor, si nu cea normala si fireasca din decursul vietii, care este una foarte lenta. Este posibil sa imi fie afectati dintii de la acest lucru?Nu a polizat foarte mult, dar oricum cat i-a intreptat pe toti patru. Va multumesc!
2 comentarii
29-07-2012, ora 17:46
Daca nu a luat foarte mult din ei in timp se va remineraliza acel smalt si nu iti va crea probleme. Trebuia ca acei dinti pe care i-a polizat sa ii dea cu un material sigilant.
Pastreaza o foarte buna igiena oro-dentara, cu periaje de 2 ori pe zi timp de 3-5 minute cu o pasta de dinti desensibilizanta si va fi ok.
30-07-2012, ora 16:30
Autor: me_me87
Multumesc pentru raspuns..sper sa fie totul bine!
Adaugă un comentariu / răspuns


15-07-2013, ora 12:00
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 6000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
ROmedic a implinit 10 ani ROmedic a implinit 10 ani