polipi la fiere?

04-06-2008
camyane
Nu este medic/terapeut
camyane
in urma unui eco abdominal...mi s-au depistat 2 polipi la fiere.. mi s-a zis sa tin regim..pt ca fac foare des crize de fiere dar mentionez..regimul meu alimetar este unul de regim... fiind o persoana f. alergica, nu maninca carne, grasimi, manacre grasa etc..de 8 ani de zile, fac sport. fara exese de nik, nu fumez.
chirurgia ar fi o solutie????
3 comentarii
0
04-06-2008, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Colesteroloza colecistului(polipii colesterolotici) se produc prin mecanism insuficient cunoscut dar in mod cert are legatura cu colesterolul crescut in concentratie in bila(si implicit in singe, posibil).Nu exista un regim igienodietetic specific si nici tratament si nici nu trebuie scos colecistul. Nu malignizeaza. Practic, e o descoperire intimplatoare echografica si trebuie tratata cu indiferenta.
0
04-06-2008, ora 00:00
camyane
Nu este medic/terapeut
camyane
da...dar colesterol crescut la mine este exclus. analizele sant perfect normale, la 34 de ani am 53 kg... 1, 68..., problema este... crizele de fiere destul de frecvente.
0
24-04-2012, ora 20:31
Michi C
Nu este medic/terapeut
Michi C
Am fost diagnosticat cu ficat marit de vol (17 cm diametru AP al LDH) refelctivitate usor crescuta omogen colicist cu pereti ingrosati aspect colesterolotic contine polipi colesterolotici de 3-4 mm atasati la mucoasa, fara calculi. Tin regim si fac tratament cu bilichol, insa nu sunt multumit deoarece tot timpul ma simt obosit. Nu se poate gasi un alt tratament? Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ecografia abdominală - când se face și ce poate descoperi
  •