polip endometrial

08-07-2012
camelie
Nu este medic/terapeut
camelie
Am fost diagnosticata cu un polip. Am fost la 2 medici in oras. Unu a spus sa-l scot, altul sa pun timp de 3 luni ovule cervugit si apoi sa merg iar la control. Ce ar fi mai bine sa fac? Pot ramane insarcinata daca am acest polip?
2 comentarii
0
09-07-2012, ora 00:08
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.Tratamentul cu cervugid este extraordinar de bun pentru tot felul de probleme ginecologice, deci urmeaza-l si mergi apoi la control
2.Polipii afecteaza mucoasa uterului, iar acest lucru va face mai dificila implantarea unui ovul fertilizat intr-un mediu instabil. Practic, polipii uterini sunt un fel de "contraceptiv nedorit" pe care il primeste uterul tau. Pe langa modificarea mucoasei, polipii pot bloca colul uterin sau calea de legatura dintre tuburile falopiene si uter. Astfel, sunt mici sanse ca la ovulele tale sa ajunga lichid seminal. In cazul in care esti norocoasa si ai reusit sa ramai insarcinata, prezenta polipilor uterini creste riscul pierderii sarcinii.
0
09-07-2012, ora 14:20
camelie
Nu este medic/terapeut
camelie
Multumesc.
Sa inteleg ca trebuie sa urmez tratamentul, apoi sa vad ce fac. In 3 luni e posibil sa creasca mult? Nu poate recidica daca e tratat medicamentos?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul