polineuropatie senzitiv motorie

28-08-2012
eddcm
Nu este medic/terapeut
eddcm
Prietenul meu, in varsta de 44 ani, a fost diagnosticat cu aceasta boala(polineuropatie senzitiv motorie) si urmeaza tratamentul prescris de medicii de la spitalul Fundeni, de doua luni.Acesta consta in prednison, omez, milgama si tiogama. Numai ca nu constatam imbunatatiri.Este posibil sa nu raspunda tratamentului? Exista si altceva ce putem incerca? Exista sanse de vindecare? Daca la inceput erau afectate doar degetele mainilor, acum simte si la picioare...Multumesc anticipat, daca ne poate ajuta cineva cu mai multe informatii despre sansele de vindecare..
2 comentarii
0
29-09-2012, ora 14:43
cristin1957
Nu este medic/terapeut
cristin1957
salut, iti sugerez sa faca testul de borrelia, eu am fost diagnosticat cu acelasi diagnostic si am facut testul la lyme diagnostic in bucuresti si am fost gasit pozitiv cu borrelia garini si afzeli si bartonella si acum sub tratament cu antibiotice, multa sanatate, daca vrei mai multe amanunte -
0
29-09-2012, ora 16:20
eddcm
Nu este medic/terapeut
eddcm
multumesc mult de raspuns, dar din pacate testul de anticorpi facut in Germania, a iesit pozitiv si au fost facute si testele de borrelia..nu are/ dignosticul este valabil..inca o data multumesc si multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.