poliartrita reumatoida

11-10-2012
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
Am dureri la articulatii la maini si la picioare genunchi palma piciorului degete si cand ma aplec ma doare spatele teribill si de asemenea am dureri nasoale la gat mai ales dimineata sunt mai intense aceste dureri dar dupa cateva trosnituri incep cat decat sa im revin dar tot cand ma aplec ma doare spatele. Am facut la sugestia medicului de familie un set de analize si mi-au iesit cat de cat ok numa calciu seric mi-a iesit putin scazut si de asemnea putin crescute VEM si HEM. Intrebvarea mea este cum pot afla daca am poliartrita reumatoida ca asa am aceste dureri de mai multa vreme dar nu le-am bagat in seama dar acum fiind la un curs calificare le-am simtit intens si de aceea vreau sa aflu daca am sau nu aceasta boala. Cred ca am aceasta boala ca am o cunsotiinta de are aceleasi simptome si boala diacnosticata.
Intrebarea mea este daca credeti ca am aceasta boala si daca da ce analize tre sa fac ca sa o am confirmata tre sa iau trmkitere de la medicul de familie unde anume si ce analize tre sa efectuez?
Va multumesc!
1 comentarii
0
12-10-2012, ora 14:09
nina03
Nu este medic/terapeut
nina03
ia trimitere la reumatologie.diagnosticul ti-l pune medicul in urma consultatiei si a catorva analize.analizele nu sunt ieftine asa ca nu le face dupa cum spune unul si altul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.