poate fii sarcina?

03-07-2012
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Ma intreb daca nu cumva sunt insarcinata.Am avut contact cu sotul meu in a 5 a zi de menstruatie.Nu stiu de ce am impresia ca atunci nu s-a retras la timp.El spune ca s-a retras, dar la baie cand m-am spalat am simtit un pic de sperma.Dupa acel contact am mai avut menstruatie o zi. Problema e ca am ciclu neregulat.In Aprilie prima zi de ciclu a fost pe 15, in Mai pe 7 si in Iunie pe 5.Acuma astept data de 5. Sunt disperata pentru ca de fiecare data imi vine mai repede.N-as vrea sa fiu insarcinata pentru ca luna trecuta am luat foarte multe medicamente-pentru enterocolita, pentru o viroza si tratament candida, plus ca sotul meu are o boala care nu-i indica sa aiba copii.Avem un baietel de 5 ani, slava Domnului sanatos, dar nu m-as mai risca, fiindca a fost traumatizanta si sarcina, numai dureri si spitale, plus frica aceea daca va fii un copil sanatos.
2 comentarii
0
03-07-2012, ora 21:24
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Cu siguranta n-ai ramas insarcinata.
0
04-07-2012, ora 08:10
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Multumesc, macar m-a linistit cineva. Am dureri mari de cap si abdominale ca la ciclu si ameteli, dar ametelile le am de 5 ani., iar menstra inca nu-mi vine. Sper sa-mi intarzie doar, in ultimul timp am avut multe probleme, poate si asta e cauza si mai am ceva dereglari hormonale.Inca astept.. si incerc sa nu ma gandesc la asta, dar cateodata simt un nod in stomac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici