poate fi polipii?

30-03-2007
Liska
Nu este medic/terapeut
Liska
Am baietel de 1 an si 5 luni si imediat cand adoarme pe burta suiera din nas.ce sa fac? Problema asta este de 5 zile de cand am terminat tratamentul cu cefaclor pentru o laringotraheita(am luat-o din aer). El este din fire blond(deci mai sensibil), are 15 kg, 88 cm. Ce picaturi sa-i dau si cum? nu-i curge nasul tot timpul ci numai cand iesim afara imediat apoi ii trece? Sau este inca racela ramasa? Ziua cand respira nu se aude nimic doar e un pic infundat nasul.

Multumesc din suflet,
Veronica S.
3 comentarii
0
31-03-2007, ora 00:00
alinat
Nu este medic/terapeut
alinat
si eu am o fetita de 6 ani care de mica a avut astfelde probleme, dar ea nu suiera, la 3 ani i am scos polipii si a revenit e drept dar nu spectaculos ce va recomand eu ce mi a fost si mie recomandat de medic, in camera in care doarme sa aveti un vas cu apa, in nas sa i puneti doar protargol si nu ser efedrinat, sau de la plafar apa de mare, si sa nu exagerati cu antibioticele, multa sanatate
0
01-04-2007, ora 00:00
Liska
Nu este medic/terapeut
Liska
Alina, multumesc.
Deci, cine m-a sfatitu sa pun Mar Plus, sptasy nazal. Vreau sa spun ca d ecand il fac cu spray este forate bine. De exemplu azi noapte nu a avut muci deloc si a dormit superr bine. Ziua la fel, nu-i mai e infundat nasul si nici nu curge. Deci, care e concluzia? Raceala sau alergie? Multi imi zic ca e alergie si ca trece si n-are nimic copilu.
0
01-04-2007, ora 00:00
alinat
Nu este medic/terapeut
alinat
draga veronica alergia e o problema f. serioasa daca nu este descoperita si tratata la timp, eu stiu ca doar la 3 ani se poate face testul alergologic la copii, du te la un pediatru, iti spun asta ptr. ca si fetita mea e alergica dar in urma tratamentului acum e bine eu am inceput de la 3 ani trat. ptr. alergie, eu am avut noroc sa dau peste o dr. pediatra care mi a tratat corect fetita si i voi fi recunoscatoare toate viata, sper sa mai vorbim si sa crestati mari sa sanatosi pa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipertrofia adenoidiană are cauze genetice și virale, potrivit unui nou studiu
  •