poate fi cancer?

23-02-2015
midot
Nu este medic/terapeut
midot
Povestea mea e mai lunga, dar pe scurt, in 2008, am fost suspecta de cancer, am un nodul de san, care s/a dovedit dupa niste analize si o biopsie ca nu e malign. de atunci si pana acum este tot acolo pt. ca nu l/am scos. in spania medicii mi/au spus ca nu e musai sa/l scot. dar asta e probabil o alta poveste.

acum am o durere umar, parca muschii de la umar, si se rasfrange durerea in cot si in toata mana dreapta.aceasta durere a aparut prin noiembrie si continui sa o am. la inceput inspre seara ma luau niste crize de dureri aproape insuportabile.acum nu mai am acele crize insa in fiecare seara durerea este pronuntata, in sensul ca nu pot dormii, sau misca mana singura doar daca daca ma ajut cu cealalta mana. si ziua ma doare dar nu atat de tare.
Am observat ca ma doare si cand fac efort fizic cu mana.la inceput am crezut ca e reumatism, am folosit o groaza de geluri, cu diclofenac, am luat cutii intregi de ibuprofen, , fasconal, diclofenac, insa nu am facut investigatii din lipsa banilor. acum isa cautand informatii am gasit acest forum. va rog daca se poate sa ma ajutati cuun sfat, si sa/mi raspundeti daca poate fii un cancer osos?!!!!! si prin ce investigatie se poate descoperii cel mai sigur? in speranta ca/mi veti raspunde va multumesc!!!!!11
4 comentarii
0
23-02-2015, ora 19:19
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna seara,

Pentru stabilirea diagnosticului e necesar un consult medical de
specialitate si, probabil, niste investigatii. De aceea va recomand
sa va adresati unui medic oncolog. E bine sa nu amanati (!)
0
27-02-2015, ora 06:22
midot
Nu este medic/terapeut
midot
va multumesc mult ca ati raspuns!!!
0
28-02-2015, ora 22:31
midot
Nu este medic/terapeut
midot
o intrbare totusi, de ce ar trebui sa merg la oncologie? credeti ca poate e un inceput de cancer? se poate merge in urgenta la oncologie?

as vrea sa va mai spun ceva.de ceva vreme mai simt impunsaturi ca de un ac sub soara mainii drepte aceeasi mana, poate avea vreo legatura? am palpat si nu am gasit nici un nodul. aceasta senzatie o simt cand tin mana pe langa corp, apropiata.
as vrea sa specific ca mi s/a gasit un nodul mic acum 2 ani, dar care au spus medicii din spania ca nu pare a fii ceva malign, fara sa mi se faca biopsie, doar ecograf.
0
01-03-2015, ora 13:50
midot
Nu este medic/terapeut
midot
nodulul este la san!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici