pneumonie, bronsita, respiratie grea

Buna ziua.Acum 9 luni am fost diagnosticata cu pneumonie dreapta interstitiala, am urmat un tratament cu clacid si bronhexim, apoi a dat-o in bronsita acuta pe care mi-am tratat-o cu augumentin si bronhexim. Tusea productiva s-a mai retras, dar am ramas cu o respiratie dificila, senzatie de sufocare.Am un suierat la plamani, un murmur pe care il simt pe tot parcursul zilei.Ce pot face, cum pot scapa de acest murmur???Sincer m-am saturat sa ma tot indop cu antibiotice
va rog din suflet ajutati-ma.
floryysa, 22 ani
va rog din suflet ajutati-ma.
floryysa, 22 ani
1 comentarii
0
16-11-2008, ora 21:41
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale

nu e vorba de indopat cu antibiotice, ci trebuie mers la medicul la care ai mai fost pentru a reevalua situatia.el te-a vazut si prima oara si e mare probabiltate ca microbul sa fi capatat rezistenta la antibiotice.va face un examen de sputa si va vedea la ce e sensibil microbul respectiv, iar tratamentul va fi tintit.
imediat dupa tratamentul cu antibiotice urmeaza cca 2 luni cu Acidophyllus pentru refacerea florei intestinale.iaurtul nu va fi suficient dupa tot bombardamentul medicamentos.asociaza si Liv 52 sau un produs cu aminoacizi pentru protectie hepatica.
imediat dupa tratamentul cu antibiotice urmeaza cca 2 luni cu Acidophyllus pentru refacerea florei intestinale.iaurtul nu va fi suficient dupa tot bombardamentul medicamentos.asociaza si Liv 52 sau un produs cu aminoacizi pentru protectie hepatica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 3Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii