pneumonie, bronsita, respiratie grea16-11-2008, ora 00:00
Autor: floryysa
Buna ziua.Acum 9 luni am fost diagnosticata cu pneumonie dreapta interstitiala,am urmat un tratament cu clacid si bronhexim, apoi a dat-o in bronsita acuta pe care mi-am tratat-o cu augumentin si bronhexim. Tusea productiva s-a mai retras, dar am ramas cu o respiratie dificila, senzatie de sufocare.Am un suierat la plamani, un murmur pe care il simt pe tot parcursul zilei....Ce pot face , cum pot scapa de acest murmur???Sincer m-am saturat sa ma tot indop cu antibiotice
va rog din suflet ajutati-ma. floryysa,22 ani
1 comentarii/raspunsuri
16-11-2008, ora 21:41
Autor: quantum | Dr. Gheorghiu Mihaela - Medicina de familie, ploiesti,brasov,bacau-colaborare cab.medicale
nu e vorba de indopat cu antibiotice,ci trebuie mers la medicul la care ai mai fost pentru a reevalua situatia.el te-a vazut si prima oara si e mare probabiltate ca microbul sa fi capatat rezistenta la antibiotice.va face un examen de sputa si va vedea la ce e sensibil microbul respectiv,iar tratamentul va fi tintit.
imediat dupa tratamentul cu antibiotice urmeaza cca 2 luni cu Acidophyllus pentru refacerea florei intestinale.iaurtul nu va fi suficient dupa tot bombardamentul medicamentos.asociaza si Liv 52 sau un produs cu aminoacizi pentru protectie hepatica. |
Logare membri
Am uitat datele de logare!
Prima data? Inregistreaza-te!
|