pneumo 23

15-01-2010
iancu_maria2001@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
iancu_maria2001@yahoo.com
Baiatul meu in varsta de 14 ani a fost operat de splina in urma cu sapte luni.Pentru ca luna trecuta a racit, am mers cu el la medicul pediatru si acolo ni s-a spus ca dupa terminarea antibioticului, cand nu va mai fi racit ar fi bine sa faca vaccinul pneumo 23. Stiu ca lipsa splinei determina o imunitate mai scazuta a organismului. Va rog sa-mi spuneti daca este bine sa faca acest vaccin, sau daca, o sa aiba efecte adverse asupra organismului.
10 comentarii
0
15-01-2010, ora 17:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va puneti speranta desarta in acest vacccin ! Nu exista vaacin sa ofere protectie la asa ceva ! Splina este organul care produce globulele rosii, da caldura la corp si electrifiaza sangele. Functiile acestea importante sunt preluate de alte organe insa nu cu acelasi randament ca si al splinei de aceea si sistemul imunitar slabit.
Singura protectie este traiul sanataos mai ales cu evitarea medicamentelor chimcie si o alimentatie cat mai sanatoasa. In plus folosirea de remedii naturiste si homeopate in loc de cele alopate care nu vindeca nimic ci numai trateaza inutil simtomele prezente.

Mergeti mai degraba la un medic homeopat sau naturopat cu copilul decat sa-i distrugeti si mai mult sanatatea cu antiobiotice si vaccine. Vaccinul va cu siguranta AGRAVA starea de sanatate a copilului.
Ori va injectez mercur toxic in corp ori va fac un vaacin, este acelasi lucru.
Cititi articolele pe care le-am pus aici despre vaccine dand un click pe id-ul meu.
0
15-01-2010, ora 20:08
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
acest vaccin va va acorda imunitate împotriva multor tipuri de streptococi, la care băieţelul dvs este acum sensibil datorită lipsei splinei. protecţia durează mai mulţi ani- 5 ani sau peste 5 ani şi va poate feri de multe neplăceri. efectele secundare sunt minore şi nu apar decât dacă repetaţi prea curând 2 vaccine de acest tip- adică mai devreme de 5 ani, este bine să îl faceţi, reduce un risc asupra organismului până la restabilirea cât de cât a sistemului imunitar al băieţelului
0
19-01-2010, ora 10:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aici prospectul de la vaccin ca sa citesti ce iti va apare daca il faci:

1. Prospectul de la acest vaccin ( postatat aici de Geanina) NU SE AFLA PE pe o pagina oficiala unde il poate citi oricine pt. a se poate convinge si de autenticitatea lu si informa din surse oficialei. Prosectul pus de Geanina este un prospect scanat oribil de o persoana privata care l-a pus pe linkul de mai sus. Documentul este scanat asa de stramb ca celui care l-a scanat i-ar trebui un laser la ochi.

Pe pagina de la institutul Cantacuzino NU SE AFLA la ora actuala nici un prospect cu atat mai putin al acestui vaccin desi scrie mare :
"Institutul Cantacuzino - Profesionalismul si experienta noastra pentru sanatatea dumneavoastra "

De atata profesionalism domni de acolo nici nu sunt in stare sa faca public un simplu prospect al unui vaccin contestat pana si de medici si oameni de stiinta.

Cautarea termenul de "Cantgrip" de acest site nu da nici un rezultat. Se lucreaza in secret probabil.

In catalogul de produse 2009 nici macar nu este listat un asemenea produs !
http://www.cantacuzino.ro/ro/wp-content/uploads/2009/02/catalog-2009.PDF

Cu atat mai putine prospecte de la vaccine..si daca sunt pe undeva cu siguranta cu atat de bine ascunse ca nu pot fi gasite nici macar cand sunt cautate.

Oare acest institut l-a produs cu adevarat singuri sau l-au cumparat din occident din cauze presiunii facut in presa care nu DOREA DELOC VACCINE STRAINE CARE DEJA AU FACUT DAUNE ?

2. Prospectul NU SE ARATA la vaccinare la cei vaccinati decat la cerere explicita a acestora probabil, sau poate nici atunci.

3. Din prospect nu reiese daca este vaccin pt. gripa porcina sau pt. alta gripa.

4. In prospect scrie "acest medicament a fost prescis pt. dvoastra. Nu-l dati la alte persoane, chiar daca au acelasi simptome ca si dvoastra"

Deci scrie clar pe negru ca poate face rau atunci cand nu este indicat. Multi medici nu il fac si il dau bucurosi la cei care doresc sa il fac neaparat. Acest lucru este impotriva avertismentului scris pe vaccin.

Cei mai multi oameni nu au simptome deloc cand se prezinta la vaccinare, si deci se vaacineaza impotriva indicatiilor vaccinului ! "chiar daca au simptome ca ale dvostra"

5. In vaccin nu este declarata cantitatea de substante sau de tiomersal continuta.Geanina pare sa stioe exact insa: ""cantitatea acestor conservanti in vaccine este de mii de ori mai mica decat orice cantitate toxica si se elimina foarte rapid!""

Poate ne spui si noua cat tiomersla contine vaccinul draga Geanina si poate ne arati o cale cum de mercurul paraseste organismul cand in medicina se stie de decenii ca mercurul odata ingurgitat nu mai iese ci se acumuleaza.

6. In prospect scrie "nici una din componentele vaccinului nu pot produce gripa". Totusi multi care il fac
primesc simptome de gripa asa cum stiu multi pacienti care au facut vaccin de gripa normala.
Cine minte ? Pacientii cu siguranta ca nu.

Injectarea de tiomersal, o combinatie de 20 de ori mai toxica decat mercurul pur produce simptome clare de gripa si este un lucru cunoscut. Iata ca prospectul ne minte pe fata, desi se stie f. bine de decenii efectul de la tiomersal sau mercur asupra organismului atunci cand este injectat in sange.

7. Desi in acest prospect scrie pe o pagina ca "nici una din componentele vaccinului nu pot produce gripa",
se pare ca domnii de la Cantacuzino nu stiu ce este de fapt GRIPA si ce simptome are aceasta, caci pe pagina urmatoare scrie la reactii adverse:
- durere de cap, oboseala, febra, dureri musculare, frison, raceala,
simptome asemanatoare gripei, ameteli, umflare la nivelul ochiului.

OARE CE ESTE GRIPA DOMNILOR PRODUCATORI ?????
Invatati-ne si pe noi sa stim !

8. Desi NICI una din componentele din vaccin nu produce gripa iar cateva reactiile adverse sunt trecute pe
prospect ramane intrebeara logica: OARE CE COMPONENTE din vaccin PRODUC ACEASTA "GRIPULITA" ?

9. Pe acest prospect sunt listate si ALTE SIMPTOME mult mai grave decat ale gripe care apra de la vaccin ?
Oare ce sa el faca daca nu mercurul si formaldehiada din vaccin impreuna cu alte toxine prezente ?
- reactii alergice ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
- urticarie ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
-angioedem - umflarea fetei, buzelor, limbii, gatului ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
- durere ascutita de-a lungul nervilor (se stie ca mercurul ataca nevbii !)
- senzatie de amorteal sau furnicatura la nivelul membrelor (se stie ca mercurul ataca nervii !)
- scadere a numarului de trombocite din sange care duc ela vanatai si sangeri ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
- infalamtia vaselor de sange ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
- dureri in articulatii (hai sa zicem...ca ar veni de la gripa )
- tulburari neurologice : encefaliomelita (inflamatia sistemului nervos central, dauna cunoscuta de la mercur)
- inflamatia nervilor (dauna cunoscuta de la mercur)
- paralizia nervilor (dauna cunoscuta de la mercur)

Toate efectel adverse listate se obtin numai prin injectarea de tiomerasla in corp fara nici un adaus si sunt toate simptomele aduse de mercur atunci cand este injectat in sange.

Altfel ce sa aiba acel virulet omoart in formaldehida si "conservat" in mercur, cu aceste afectiuni care apar de la vaccin ?

Plus ca mercurul nu are NICI CEA MAI mica functionaiiltate in vaccin !
Este ca si cum ai pune arsenic in mancare si ai spune ca este nevoie sa o conservi mai bine (desi exista mis de alte substante netoxice pt. a face acest lucru).
0
19-01-2010, ora 19:24
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nu e vorba de vaccin antigripal aici- e vorba despre alt tip de vaccin antipneumococic, care nu are legătură cu cel gripal!
0
26-01-2010, ora 18:05
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, dar are ACLEASI TOXINE in el. Diferenta este numai in microbul folosit. Ca este de gripa sau de pneumonie, nu face nici o diferenta cat priveste efectele secundare. Toxinele raman acelasi si efectul lor la fel. Sau crezi ca eticheta schimba ceva in efectul toxinelor continute ?
0
26-01-2010, ora 21:23
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
e mai bine să se vaccineze decât să prindă un pneumococ care e foarte rezistent în zilele noastre şi la care băiatul e sensibil şi să moară de la pneumonie... şi oricum aşa zisele toxine nu sunt neapărat "toxine"- fiecare component al unui vaccin are un rol bine determinat şi calculat
0
27-01-2010, ora 18:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu exista nici un vaccin care sa apeere pe cineva de pneumonie ! Este o mare aberatie, ca multe promisiuni ale industriei farmaceutice in care multi doctori cred neconditionat.

Pneumonia nu vine deloc de la un bacil ci de la "aprindere" la plamani, asa cum se numea boala inainte de fapt pe drept. Aceasta "aprindere" la plamani apare cel mai des in spitale sau dupa tratamente cu substante "focoase" ca antibioticele si care usuca repede plamanul.
Din exces de "foc" si lipsa de umiditate care trebuie sa existe in plaman la un nivel perfect echilibrat apar astfel de pneumonii. Daca doctorii ar face o statistica ar remarca usor ca exact asa este.
Pneumoniile apar ca urmare a medicamentelor in cele mai multe cazuri si des dupa iesirea sau intrarea in/din spatale.


"Pneumoncoc rezistent", "microb rezistent" astea sunt scuzele industriei farmaceutice si a medicinii de a nu recunoaste ca medicamentele date nu au nici un efect pozitiv. Sau vrei sa spui ca microbul e e atat de destept sa sa transforme mereu pt. a evita tocami medicamentele chimice ????

De cand exista remediile naturiste si cele homeopate nici un microb nu a avut curajul sa devina rezistent la ele !

Atat "rezistenta" microbilor cat si vaccinul de orice fel öine toate cu toxine la caror efcet toxic este scri pe ele sunt doua aberatii. Sa creada in ele cine doreste si dupa aceea sa se lase vindecat de medicina.
0
27-01-2010, ora 19:21
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
se numea "aprindere" din două motive- unul pentru că junghiul dat de pneumonie seamănă cu o arsură puternică, şi al doilea pentru ca poate apare febra foarte mare... şi acest vaccin app de apără doar de pneumonia cu pneumococ, fiind doar unul din mulţimile de germeni care circulă şi care pot da pneumonie.
şi da, există microbi rezistenţi- pentru că îşi pot modifica aspecte din structură pentru a nu mai fi sensibil la acel tip de antibiotic... evident cauza rezistenţei la antibiotice e dată de excesul de antibiotice- de cei care iau după ureche, sau care nu iau durata necesară, permiţând selectarea de tulpini rezistente în populatie şi mai ales în mediul spitalicesc- cu asta sunt de acord germenii sunt mult mai rezistenţi dacă sunt contactaţi în spital- din fericire cazurile nu sunt chiar aşa multe cum s-ar crede,

nici medicina naturistă sau homeopată nu sunt atotştiutoare- si nu poţi cu infecţie severă să stai acasă cu orice remediu alternativ şi să speri că nu se agravează şi nu se extinde- evident nici să iei antibiotic după mintea ta fără consult medical, stabilire a duratei şi dozei etc
0
27-01-2010, ora 22:57
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aha, deci vaccinul "apără doar de pneumonia cu pneumococ, "
Si ne poti spune si noua cate procente din nr. total de pneumonii sunt acestea si daca pacientii stiu ca de fapt vaccinul care il fac "apara" numai de pneumonia aceasta si ca la celelalte pneumonii care apar nu se poate face nimic ??
0
27-01-2010, ora 23:40
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
peste 80 % din totalul pneumoniilor bacteriene sunt date de pneumococ (date de epidemiologie oficiale)- dar la risc sunt imunodeprimaţii- cei cu HIV, splenectomizaţii- si nu trebuie neaparat pneumonie, pot face şi meningite, otite, sinuzite. Un om normal, care nu se include în aceste categorii se poate vindeca mai uşor cu antibiotice, dar la ceilalţi se recomandă vaccinul pentru că mecanismele lor de apărare nu funcţionează şi din localizată infecţia poate deveni foarte gravă şi extinsă în tot organismul.
cât despre celelalte pneumonii...care sunt incluse toate în 20% ramas- cred că e foarte dificil să poţi face vaccin simultan pentru toate etiologiile posibile fie şi doar la nivelul tării noastre
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinări speciale
  • Vaccinarea veterinarilor și a altor persoane care lucrează cu animale
  • Vaccinarea post-expunere
  • Vaccinarea adultului cu diabet
  • Vaccinarea persoanelor cu SIDA (HIV)
  • Vaccinarea bolnavilor cu hepatita C
  • Vaccinarea și autismul
  •