pleoape rosii si inflamate

22-03-2009
dana.niculescu67
Nu este medic/terapeut
dana.niculescu67
toata ziua am simtit o oboseala a ochilor si un discomfort, parca ma stringea pielea.
Seara m-am demachiat, spalat, iar dimineata m-am trezit cu pleoapele f.rosii si umflate, pina spre coada ochiului si simt niste intepaturi fine de ac.
am folosit picaturi pt.ochi Ciplox, un unguient oftalmic cu canamicina, comprese cu ceai de galbenele.
initial, am avut impresia ca mai cedeaza dar acum spre seara simt acelasi discomfort ca la inceput.
Ce ar putea fi?o infectie? sau alergie(sufar de rinita alergica)?Ce ma sfatuiti sa fac pina ajung la un medic in citeva zile pt.ca nu prea am timp imediat.
Va multumesc.
4 comentarii
0
24-03-2009, ora 20:16
fey67
Nu este medic/terapeut
fey67
Am aceleasi simptome de cateva saptamani. Am crezut ca e o problema oftalmologica, dar tratamentul prescris nu a avut niciun efect. Acum banuiesc ca este de natura dermatologica ptr ca atat timp cat persista umflaturile si rosata nu dau cu nimic. Cum trec si aplic o crema(am incercat multe, chiar din farmacii), edemele reapar. Maine merg la un dermatolog. Dvs ati rezolvat ceva?
0
24-03-2009, ora 20:29
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Pentru dana:Este sa fie vorba despre o conjunctivita infectioasa sau alergica sau avand ambele componente; avand in vedere ca pleopele sunt rosii si edematiate, va recomand igiena locala riguroasa cu un sampon pentru bebelusi, folositi si apa termala Avene si aplicarea unui unguent Tobradex in sacul conjunctival AO( amandoi ochii) si ungerea marginilor palpebrale dimineata si seara, 7 zile si 1 tableta de Claritine seara, 7 zile;Ar fi bine sa mergeti la oftalmolog si la alergolog; numai bine
Pentru fey67: Mergeti la dermatologie dar si la alergologie si faceti testari la alergeni:)
Numai bine
0
30-03-2009, ora 15:57
dana.niculescu67
Nu este medic/terapeut
dana.niculescu67
Va multumesc pt.sfaturi.Nu am prea rezolvat nimic.Am fost intr-o seara la urgente in spital insa nu era medic oftalmolog de garda, iar asistenta de serviciu mi-a dat o pastila si m-a chemat a doua zi in cazul in care nu-mi trece.Ce-i drept pina a doua zi am obs. o ameliorare si bineinteles ca nu m-am mai dus.Acum, dupa citeva zile vad ca simptomele reapar.Daca nu voi reusi sa merg la un medic astazi, voi incerca si tratamentul pe care mi l-ati recomandat.
Multumesc, o zi buna
0
10-04-2009, ora 16:31
dana.niculescu67
Nu este medic/terapeut
dana.niculescu67
Va multumesc f.mult ptr.recomandari.Am urmat tratamentul pe care mi la-ti recomandat cu antihistaminice si trobadex.Dupa citeva aplicatii m-am simtit f.bine si nu am mai fost nevoita sa merg la alergolog si oftalmolog.
Multumesc.
Paste fericit|
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.