pleoape rosii fetita 4 ani

28-10-2009
iordacheady
Nu este medic/terapeut
iordacheady
Buan ziua! Am o fetita de 4 ani si 2 luni. De vreo 2 saptamani i s-au inrosit pleoapele si o mananca. Precizez ca nu sunt umfalte, nu-i curg ochii, nu sunrt rosii, doar atat pleoape rosii insotite de mancarime. I-am facut comprese cu ceai de albastrele si i-am dat cu kanamicina oftalmica. Parca nu mai sunt asa de rosii. Vreau si eu un sfat de la Dvs. Sa continui asa sau, ce imi sugerati? Va multumesc! O zi buna! Astept vesti de la Dvs.
3 comentarii
0
28-10-2009, ora 09:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Kanamicina nu va ajuta, chiar dauneaza, caci daca ar fi infectie s-ar umfla pleoapele. O aplicati in defavoarea sanatatii. Comprese cu ceai de urzica sau frunze de urzica fierte ajuta la mancarime.
Afectiounea este produsa de o dereglare altundeva in corp sau de o intoxicatie.
Remediul homeopat Sulphur CH15, granula supta sub limba la un interval de 2 zile timp de 1 saptamana ar putea ajuta fara efecte adverse.
0
28-10-2009, ora 18:34
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poti continua cu unguentl oftalmic, este bun, ii pui in partea interna a ochilor cate putin de trei ori pe zi si nu pui mana, nu intinzi unguentul cu degetul sau cu batista, acesta se va topi imediat si se va intinde singur in ochi prin clipire.Si nu-i mai pune nici un fel de comprese cu nimic caci nu faci dacat sa intretii infectia. Nu stergi copilul dacat pe langa ochi. Spala-i manutele mai des cu apa si sapun si sa-i tai unghiutele, copii duc frecvent mana la ochi si asa se infecteaza usor.Numai bine!
0
28-10-2009, ora 21:40
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Probabil este vorba despre o blefaroconjunctivita si solutia terapeutica cea mai potrivita , o alegem in urma examenului clinic ; Iti recomand consult oftalmologic, igiena locala riguroasa cu un sampon " No Tears", dimineata si seara; Daca spuneti ca mancarimea este suparatoare, eu v-as recomanda Tobradex unguent oftalmic- 1 aplicatie la nivelul marginilor palpebrale si pe pleoape, dimineata si seara, dupa igiena locala, 10 zile; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul