plavix dupa operatia de bypass

23-11-2011
YulianaYvan
Nu este medic/terapeut
YulianaYvan
Tatal meu a fost operat in noiembrie de operatie de bypass coronarian X3. Dupa operatie i s-a recomandat sa ia plavix toata viata. Ideea e ca acest medicament este foarte scump si la Casa Nationala de Asigurari nu se da gratuit sau compensat decat la bolanavii cu interventie de stent. Va rog daca imi puteti spune cum sa procedez pentru a procura acest medicament mai ieftin. Va multumesc
1 comentarii
0
23-11-2011, ora 20:16
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Buna seara, sa stiti ca plavixul se afla pe lista de medicamente compensate 50%, dar trebuie sa aveti reteta de la medicul de familie (compensat costa cam 60 de lei )Daca tatal este pensionar si are pensia mai mica de 700 de lei ar putea sa coste si mai putin.In Bucuresti se da compensat, din ce localitate sunteti?Alta solutie, doar cardiologul o poate gasi in functie de contextul bolii tatalui.multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul