piscatura, intepatura de ceva

07-04-2011
deealexx
Nu este medic/terapeut
deealexx
Buna ziua,

saptamana trecuta am circulat cu trenul si cand am ajuns acasa am observat un fel de pata in partea stanga a abdomenului. este cam de marimea unghiei de la degetul mic. de fapt, nu este o pata, conturul este rosu si iesit in relief, iar in interior e ca si cum as fi fost arsa, plus ca mi se decojeste pielea pana la acel contur.

Nu ma mananca, nu nimic. doar este acolo si nu mai trece. Azi face o saptamana. Uneori imi pare ca s-a marit, alteori nu. Cred ca asta e in subconstientul meu.

Nu inteleg ce anume m-a piscat pentru ca am fost imbracata chiar bine si nu vad cum ar fi putut patrunde vreo vietate...

Am incercat cu fenistil, insa nu m-am dat decat de 2 ori ca l-am uitat. nu pot spune daca era vreo schimbare sau nu.

Multumesc,
Andreea
3 comentarii
0
07-04-2011, ora 23:09
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Probabil ca este ceva banal, de exemplu o intepatura de paianjen. Oricum, de orice eventualitate, pentru ca s-ar putea sa fie o muscatura de capusa, care transmite boli, (in special daca mijlocul leziunii este cu piele normala, si rosie doar pe margini), si daca nu a trecut de o saptamana, ar fi bine sa va vada cineva de la Infectioase. Numai bine!
0
08-04-2011, ora 08:57
deealexx
Nu este medic/terapeut
deealexx
ieri seara am facut o saptamana. In mijloc pielea nu este chiar normala, are aspect ca si cum a fost arsa si a ramas cumva mai lucioasa daca o intind.

din cate am vazut poze pe internet, pata de la capusa este mult mai mare, iar conturul e oarecum rosu dar nu este iesit in relief. la mine conturul e ca si cum m-am zgariat acum si s-a umflat putin.
0
09-04-2011, ora 01:30
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Cred ca pozele care se pun pe site-urile medicale sunt cu imagini tipice, exista multe cazuri atipice. Ar fi mai probabil sa fie capusa daca ati fi mers prin zone unde traiesc ele (poieni, margini de paduri etc.). In cazul dvs., mai curand este altceva. Oricum, daca la cabinet ar veni cineva si mi-ar spune ca crede ca l-a intepat o insecta, chiar daca aspectul nu ar fi tipic, l-as trimite la infectioase, de orice eventualitate. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: