pietre la rinichi

03-07-2009
capacel17
Nu este medic/terapeut
capacel17
Salutare, prietena mea merge pe 16 ani si are pietre la rinichi... in urma cu ceva timp... aproximativ 1 an sa zic doctorul i-a dat tratament... medicamente, multe ceaiuri, dar degeaba ea nu le-a luat.sa fiu sincer sunt certat cu ea... mai vorbim dar nu cine stie ce. si mi-a spus astazi k peste 2 sapt ceva de genul trebuie sa se opereze. as dorii sa stiu si eu dak aceasta operatie pentru pietre la rinichi este ft grea... si dak pot aparea complicatii sau mai stiu eu ce... as dorii niste raspunsuri va rog frumos !
1 comentarii
0
03-07-2009, ora 22:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Inseamna ca mai tii la ea daca te interesezi de boala ei.Operatia nu este grea si complicatiile, daca nu e nimic altceva decat cateva pietre si avand in vedere ca este foarte tanara, nu au de ce sa apara.Acum cred ca este speriata si e frumos din partea ta ca mai vorbesti cu ea, caci are nevoie de sprijin. Sanatate, si s-o incurajezi pana se va face bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici