pierderi de cunostiinta, diagnosticat edem cerebral

20-09-2005
ces70
Nu este medic/terapeut
ces70
Stimati colegi,
A dori sa aflu mai multe detalii despre edemul cerebral, modalitatile de manifestare si tratamentul de aplicat, precum si unde ma pot adresa. In fapt, este vorba despre tatal meu, diagnosticat la spitalul din Campulung Muscel cu edem cerebral. Formele de manifestare au fost pierderea cunostiintei, inclestarea gurii, fixarea ochilor intr-un punct fix de pe tavan. Analizele medicale efectuate in cadrul spitalului, corelate cu o tomografie au confirmat existenta unui edem cerebral. As dori sa stiu mai multe despre acest subiect si cui ne putem adresa in Bucuresti.
Cu stima Carmen.
1 comentarii
0
21-10-2005, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Edemul cerebral reprezinta o acumulare de lichid in tesutul cerebral. El poate fi vizualizat printr-un examen computer tomografic, insa nu reprezinta o boala ci o consecinta a unei afectari cerebrale.
Doar diagnosticul de edem cerebral nu este suficient. Care este cauza? Cauzele unui edem cerebral pot fi diverse: de la cele mecanice (traumatism la cap), la cele metabolice, ischemice, etc.
Un edem cerebral nu foarte intins ar trebui sa dispara in cateva zile si simptomele la fel. Cauza acestuia trebuie depistata pentru ca ea poate fi grava.

Trebuie sa mergeti cu tatal dvs la un spital de Neurologie pentru un diagnostic complet si un tratament adecvat.

Este posibil ca tatal dvs sa fi suferit un atac ischemic tranzitor. Acesta poate anunta pe viitor unul complet, care este si mai grav.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele edemelor - ce pot spune edemele despre noi
  • Edemele - de ce reținem apă?
  • Când ne pierdem conștiența, creierul nu este „tăcut”
  • Umflătură după operație (umflăturile postoperatorii)
  •