picioare umflate post avc

22-08-2011
oanaliza
Nu este medic/terapeut
oanaliza
buna ziua..tatal meu in varsta de 55 ani a suferit acum 3 ani un avc ischemic datorita placilor de aterom pe artera carotida...am inteles k 50%era.
a ramas cu paralizie pe partea dreapta nu vorbeste nici acum, in schimb merge destul de binisor e constiient aproape un om normal.problema a aparut acum 2 luni i se umfla f tare piciorul paralizat dreptul cu glezna si mai putin cel sanatos.nu cdeaza decat f putin dimineata si in timpul zilei se umfla la loc.
el este obez, sa lasat de tutun in urma cu 1 an si ceva, gras nu a mai mancat cine stie ce doar ca bea coca cola.miscare nu prea face.neam speriat sa nu fie vorba de arterita deoarece am inteles ca apare in urma aterosclerozei.mentionez k nu are schimbata culoarea picioarelor si nu are nici dureri mari doar cele care le avea de la avc.
acum am descoperit un nodul la cot o umflatura mai exact...nu stim sigur daca e de la o lovitura sau sa nu fie vreo simptoma a arteritei.va rugam ajutatima cu un sfat.el ia plavix sortis bilobil si plendil k tensiunea maxima a facuto in urma cu 1 luna 14 cu 8 mai mult niciodata.acum o are la 12 cu 8 11 cu 7.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.