piatra la rinichi sau infectie ?

21-05-2009
borlalx
Nu este medic/terapeut
borlalx
De 2 luni ma trezesc dimineatza cu dureri in zona rinichilor, care dispar dupa prima urina.Mi-am facut niste analize acum o saptamana si toate rezultatele mi-au iesit in limite normale, inclusiv urina.Problema e ca de cateva luni mi s-a schimbat culoarea urinei, care la inceput era de culoare incolora sau galbuie, acum este galben inchis spre rosu sau aproape bruna.Ideea este ca NU ma ustura cand urinez.
As dori un sfat sau ce analize ar trebui sa imi fac mai exact.Nu am nici un fel de problema de sanatate si nu tin nici un tratament.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
21-05-2009, ora 16:09
Dr. Oancea Mihaela
Nefrologie, Bacau
Dr. Oancea Mihaela
Va sfatuiesc sa repetati sumarul de urina si urocultura avind in vedere ca urina a devenit hematurica. Apoi trebuie sa va adresati unui medic nefrolog pentru ca aveti nevoie de o ecografie si o radiografie renala simpla. Acesta va decide daca aveti sau nu litiaza renala si va v-a recomanda un tratament adecvat. Pina atunci pentru durere puteti apela la un antiinflamator ( de exemplu Ketonal supozitoare ) si eventual un antiseptic urinar ( Urisan de exemplu ).
Multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.