piatra 16 mm la fiere

15-06-2011
aniz
Nu este medic/terapeut
aniz
buna
sunt din bucuresti, am 45 de ani si vreau sa ma operez
am insa o problema majora - la ce medic
va rog sa ma ajutati, pentru mine este foarte important medicul
cu multumiri aniz
3 comentarii
0
20-06-2011, ora 09:18
theoshtrumf
Nu este medic/terapeut
theoshtrumf
Buna ziua... Eu am pietre la fiere de mult timp... si nu m-am tratat.. recent mi sa spus ca trebuie neaparat sa-mi scot fierea... dar am o problema si la coloana... acum 1 luna si ceva am alunecat la servici si am cazut pe o parte. M-a durut 2 zile dar dupa aceea nu am mai avut dureri si nu am bagat de seama, in schimb de acum 2 saptamani sunt vai de capul meu nu mai pot de durere... Am fost la un medic si mi-a spus ca trebuie sa fac operatie de fiere (pe mine de mai multi ani ma supara) dar am tot amanat.. Si la chestia cu coloana am facut o radiografie si mi sa spus ca am deplasarea scoliozei lombare... bine ca se vede foarte clar in radiografie si imi este frica.. am auzit ca se pot face operatii... dar imi este frica pentru ca eu am probleme cu tensiunea.. App am 42 de ani. Si as vrea sa-mi dati niste indicatii... Sau sa-mi spuneti daca este de operat sau ma pot vindeca prin tratament normal... Sau daca imi puteti spune o clinica buna... Nu stiu ce sa zic... Sunt umpic speriata... Multumesc.
0
20-06-2011, ora 09:25
Dr. Tuca Stefan
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Tuca Stefan
Buna ziua,

Va stau la dispozitie pentru consult si interventia chirurgicala.
Mai multe detalii despre activitatea mea gasiti pe stefantuca.ro
Ma puteti contacta telefonic.Numarul il gasiti in sectiunea contact a blogului.

Cu stima,

dr.Stefan Tuca
0
01-06-2012, ora 23:46
gimaana
Nu este medic/terapeut
gimaana
Buna,
In 2007 am facut operatie de scolioza dextroconvexa la Dl Jianu. Dupa operatie am facut imediat gimnastica medicala (kinetoterapie) la cabinetul Kinetomedica care este imediat langa Monitorul pe 13 Septembrie si am mai facut inot la o piscina din Militari la Tenis club 2000.
Dureri postoperatorii nu au fost (in afara de cele care dureaza cateva zile dupa operatie, e normal, dar trec si astea iar apoi dupa ce faci progrese cu mersul in sala de kinetoterapie totul e din ce in ce mai bine! Depinde de tipul de scolioza pe care il are pacientul, dorsala sau lombara. Eu am avut mai mult dorsala...la cea lombara se poate sa afecteze putin din gradul de aplecare, dar nu e nimic grav, durerile nu exista deci totul ti se va parea normal! Eu am reusit sa ma aplec putin dupa vreo 10 zile iar dupa 3-4 saptamani totul era ca inainte. De acea va
recomand cabinetul de pe 13 Septembrie pentru gimnastica
Cred ca v-am fost de folos. O seara placuta
P.S.
Puteti sa-o cautati pe Vali care lucreaza acolo ca este super ok
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul