pete rosii pe piele la copil 9 ani

26-09-2011
mamitita
Nu este medic/terapeut
mamitita
buna ziua,
copilul meu are 9 ani si de o saptamana are niste pete rosii pe piele. Initial am crezut ca este o boala a copilariei, dar medicul pediatru zice ca este o alergie. Diagnosticul este parazitoza digestiva cu manifestari cutanate. Ca si tratament are claritine seara si zentel (asta l-am inlocuit cu helmiflores picaturi). Mi s-a spus sa astept ca asa se manifesta, pentru ca mor parazitii si toxinele ies din corp. ce trebuie sa fac? rog un raspuns !!
Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
26-09-2011, ora 21:36
NataliaCCI
Nu este medic/terapeut
NataliaCCI
Dati-i impreunaa cu helmiflores un absorbent: carbune activ, sau lucerna in pastile, neaparat cu multa apa. (Lucerna fiind mai recomandata) Absorbentul in caz de nivel ridicat de toxine in organism le absoarbe si le elimina afara prin scaun, in asa fel organismul nu le elimina prin piele. La fel se recomanda si niste enzime digestive in aceasta perioada pentru flora intestinala. pentru copii cel emai potrivite ar fi cele de papaya.
Multa sanatate!
0
27-09-2011, ora 11:04
anne marie
Nu este medic/terapeut
anne marie
Buna ziua, am si eu o problema cu bubele rosii pe corp(arata de parca ar fi ciupituri de tantari), acum 2 ani am fost la medic si mi sa spus ca am alergie la oua si sa nu mai mananc oua in cantitati mari, alergia asta pare sa se fi tratat cu timpul dar acum 1 luna a inceput iar calvarul cu bubitele fara a manca oua, imi ies pe umeri si foarte putin pe maini si glezne dar foarte multe pe burta si spate in jurul tutului la pantaloni, in momentul cand ma scarpin se umfla si se maresc.Nu stiu ce sa mai fac pt a scapa de aceste bube...va rog sa imi spuneti si mie ce sa iau..
Multumesc
0
27-09-2011, ora 11:51
NataliaCCI
Nu este medic/terapeut
NataliaCCI
Daca ati avut diagnosticul de la medic ca e o forma de alergie, atunci cauza trebuei tratata din interior. Orice crema pe exterior va da o usurare temporara cu tratare de simptome doar.
Alergiile de fapt sunt un discomfort fizic sau iritatia provocata de retentia excesiva de reziduuri in organism, in urma consumului unor alimente care au efectul de a activa toxinele prezente in organism. La fel uneori cauza poate fi si de la toxinele eliminate de catre parazitii din corpul nostru. In primul caz trebuie sa faceti o detoxifiere a organsmului, ca sa scapati de acele reziduuri, iar in al doilea, faceti o cura de deparazitare dupa care urmata de una de detoxifiere si pielea isi va reveni de la sine.
Personal am avut si eu problema cu alergia. Eu de fapt nu am tratat organismul, dar i-am oferit conditii ca el singur sa se restabileasca si sa se vindece. Iar printere aceste conditii se numara si sfaturile care vi le-am spus mai sus. Daca vi se pare interesant si ati vrea sa incercati, ma contactati pentru a va da mai multe detalii importante cu privire la aceste condintii pentru a obtine rezultatul dorit.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •