pete rosii pe burtica si spate, numai la caldura...

24-06-2010
radian
Nu este medic/terapeut
radian
ma numesc dorina, am o fetita de 7 ani, anul acesta am observat pur si simplu intr-o zi i-au aparut de la caldura pe spate si burtica pete rosii..."(pana anul acesta nu avea nici rau de masina, mai nou acum are) am fost plecati cu copiii din clasa ei la un concurs intr-un alt oras la o ora de mers, era foarte cald, am schimbat-o de tricou, si era toata iritata pe spate si burtica...m-am speriat ingrozitor...dupa ce a stat afara la aer, a inceput sa-si revina... pana am plecat inapoi, nu mai avea nimic.la inapoiere, desii am venit cu o masina buna cu aer conditionat... tot a avut rau de masina (pana anul acesta nu a avut niciodata) si iarasi au revenit petele.am ajuns acasa, i-am facut baie imediat, cu apa doar un pic, calduta..si-a revenit.. Dar de atunci si cand ii fac baie daca o las putin in cada sa se joace, ii reapar de la apa calda, dupa 10 min ii dispar...ce poate fi ???o..alergie la caldura...??!!!si de ce pana acum nu a avut nimic, iar acum...asa dintr-o data... nu mai stiu ce sa cred. Va rog, daca cineva stie ce poate fi, ajutati-ma ! MULTUMESC !
7 comentarii
0
24-06-2010, ora 12:11
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Probabil are un fel de alergie ceva.Un medic homeopat va poate ajuta sigur in acest caz.Pe langa faptul ca homeopatia este eficienta, este si foarte ieftina!Stiu din propria-mi experienta.
Sanatate!
0
25-06-2010, ora 00:05
radian
Nu este medic/terapeut
radian
multumesc din suflet, conteaza mult faptul ca cineva are bunavointa sa-mi citeasca mesajul..! multumesc!
0
25-06-2010, ora 15:57
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pt.putin!Daca doriti, eu va pot recomanda un homeopat bun, este online aproape tot timpul si ajuta pe oricine fara niciun beneficiu material!Homeopatia functioneaza in majoritatea cazurilor, este foarte ieftina si fara efecte adverse, ea trateaza omul si nu boala.Eu mi-am vindecat o problema la stomac cu ajutorul homeopatelor, pe fetita mea am tratat-o tot cu homeopate cand i s-a iritat ochiul si avea o scurgere galbuie si acum sunt in tratament pt sinuzita.
0
25-06-2010, ora 20:45
radian
Nu este medic/terapeut
radian
da, multumesc mult, ar fi minunat sa pot lua legatura cu medicul homeopat de care ati zis dumneavoastra, aici la mine nu este nici un medic de acest gen, sa pot cel putin sa cer o parere. Chiar va rog din suflet, as vrea sa iau legatura cu dumnealui, sa-mi spuna parerea domniei sale despre problema fetitei mele. Va multumesc mult, si astept vesti, cu prietenie dorina.
0
26-06-2010, ora 21:54
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
V-am lasat un mesaj privat.Il gasiti la modificati profilul!
0
22-06-2011, ora 19:07
augustin78
Nu este medic/terapeut
augustin78
buna ziua, un copil de 4 ani si vara mereu ai apare multr pete mici si rosii si se scarpina des mereuai dau regim ce sa i administrez, iam dat cu pudra mentolata peritol si nu ai dis par.un sfat va rog, mult ajuta ti ma
0
11-06-2012, ora 08:58
Areli
Nu este medic/terapeut
Areli
Buna! Am si eu o problema care apare in zlele de vara, mai ales cand e foarte cald afara. Imi apar pe degete, in special pe cel aratator, de la ambele maini, niste basicute care sunt dureroase la atingere, umplute cu lichid. Daca le intep, sunt adanci in piele, devin destul de greu de vindecat si se formeaza o zona rosie si dureroasa. Ce poate fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •