pete rosii de la apa?!

12-06-2009
teodora.p
Nu este medic/terapeut
teodora.p
Buna! Am o problema un pic mai veche, cand ma trezesc dimineata si merg sa ma spal pe fata, imediat dupa ce ma sterg pe fata imi apar pete rosii pe fata si gat, si asta mi se intampla si cand fac dush sa imi apara pete pe tot corul.Sunt enervatnte pt ca si ma mananca dar dupa 30 de minute dispar asta e interesant si ma gandesc sa fie de la apa. Poate pt ca am pielea sensibila, nu pot sa inteleg, am un ten mixt, si creol, nu am avut probleme pana acum un an, dar se pare sa continue.Ce parere aveti?Poate fi de la apa?!Eu altfel nu imi explic. Va multumesc si astept ajutor.
3 comentarii
0
12-06-2009, ora 16:30
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
asa pateste si mama mea, eu cred ca e o alergie la sapun mai degraba decat la apa. mamei ii apar pe gat ca niste umflaturi rosii dupa dus, care dispar cam intr-o ora doua.
Cerd ca e important ce sapun folositi.
0
12-06-2009, ora 17:28
teodora.p
Nu este medic/terapeut
teodora.p
nu e vb de sapun, e vb de apa, de multe ori ma spal doar cu apa si atat, tocmai pt a nu ma mai da cu toate sapunurile pe fata, si deaia tot imi apar pete, ele nu se umfla, doar apar si dispar si ma mananca un pic.e ciudat.
0
14-06-2009, ora 10:14
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Incercati sa va spalati intr-o zi cu apa de fantana. Daca problemele dispar, inseamna ca clorul din apa este "vinovat" de ce vi se intampla. Daca se mentin, trebuie sa apelati la un examen dermatologic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Puncte sau pete roșii pe față - cauze și tratament
  •