pete rosii

06-03-2007
dana2007
Nu este medic/terapeut
dana2007
Fetita mea de 1 an si 10 luni are de foarte mult timp cojite pe pielea capului, iar spre tample i se formeaza un strat galbui. Initial am crezut ca in combinatie cu grasimea de pe piele cojitele formeaza acest strat. Multe mamici mi-au spus ca majoritatea copiilor fac cojite pe pielea capului si le-am trecut cu vederea. Acum au inceput sa ma ingrijoreze mai ales ca am inceput si eu sa fac un fel de matreata cu toate ca folosesc numai sampoane pt copii.
Mai mult decat atat cam acum 10 zile i-au aparut niste pete roz pe picioare in spatele genunchilor. I-am dat cu Pimafucort vreo trei zile si i-au disparut. Acum 4 zile insa au reaparut in acelasi loc dar si in alte zone, la coate, pe copse, pe un umar. I-am aplicat din nou Pimafucort si cateodata Nidoflor dar deja au trecut 4 zile si nu e vindecata.
Mntionez ca acelesi pete roz, care dau senzatia de mancarime, mi-au aparut si mie odata cu ea la coate si la incheietura mainii.
Credeti ca este o ciuperca sau doar o alergie? Ce ma sfatuiti? O sa mergem la dermatolog dar am obtinut programare abia peste 3 zile.
Va multumesc.
1 comentarii
0
07-03-2007, ora 00:00
dr alexandru
Identitate neconfirmată
dr alexandru
Ati optat pentru cea mai buna varianta, sa mergeti la dermatolog. Sfatul meu este sa nu tratati copilul cu nimic pana la vizita la medic, pentru ca daca sunt tratate leziunile isi modifica aspectul si pot induce confuzii de diagnostic. Daca mancarimea nu este foarte puternica incercati sa asteptati cele 3 zile si cu siguranta lucrurile vor fi lamurite.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.