pete rosii

10-11-2006
lorelei81c
Nu este medic/terapeut
lorelei81c
de o luna mi a aparut o pata rosie langa glezna, nedureroasa, nu mi provoaca mancarimi.de atunci insa pata s a marit si au inceput sa mi iese pete mai mici pe picior in sus.ultima a iesut deasupra genunchiului.mi e teama ca se vor mari si se vor intinde pe tot corpul.Din cate am observat nu ma ustura sau sa ma manance.Va rog ajuta ti ma. Multumesc
2 comentarii
0
24-01-2007, ora 00:00
dumitrud
Nu este medic/terapeut
dumitrud
BUNA, MA NUMESC DANA! AM SI EU O PROBLEMA ASEMANATOARE CU A TA. AM MERS LA CLINICI RENUMITE PT A AFLA UN RASPUNS VIS-A -VIS DE ACESTE PETE ROSI CARA IN AFARA FAPTULUI CA SE INTIND NU PREZINTA ALTE SINTOME. DACA CUMVA TU LE-AI DAT DE CAP TRIMITE-MI SI MIE -, MERCI SI BAFTA!
0
07-04-2007, ora 00:00
ccecilia
Nu este medic/terapeut
ccecilia
am si eu o problema ca a voastra.de cand am nascut si cat timp eram gravida mi-au aparut niste pete rosii pe picioare, pe abdomen.nu mananca, nu dor, nu ustura.pe picior am o pata in forma de cerc, rosie care treptat se deschide la culoare si dispare.la fel se intampla si cu celelalte.dar acum mi-au aparut mai des ca de obicei.am fost la dermatolog si mi-a spus ca probabil fac alergie la ceva.nu stiu.pata rosie mi se pare ca arata ca si cum ar fii vascularizata mai mult.nu stiu ce sa mai cred.primesc un sfat?va rog.multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.