peritol?

09-01-2011
mariana3003
Nu este medic/terapeut
mariana3003
am fost cu fetita mea in varsta de 3ani si 2luni la doamna doctor de familie deoarece ii aparuse pe talpa unuia dintre picioare niste bubie care o mancau.si mi-a dat si un sirop cu vitamine pt ca nu prea are pofta de mancare.am aflat ca e urticarie si i-a dat ca tratament Peritol si o mixtura pentru uns in respectivul loc.dar am citit din discutiile altor mamici ca nu e bun datorita reactiilor adverse, citez "confuzie mentala", "halucinatii vizuale" si "ataxie"(=tulburare a coordanarilor miscarilor voluntare din cauza lezarii unor cai nervoase si centri nervosi).Dar copilul respectiv avea 2 luni.este adevarat cu simptomele estea?
1 comentarii
0
10-01-2011, ora 15:24
Cristina_eu
Nu este medic/terapeut
Cristina_eu
Stiu ca astepti repede un raspuns. Pana vine un medic sa-ti ofere o parere specializata, eu te-as sfatui sa ai incredere in medicul tau. Presupun ca ti-a recomandat Peritolul nu doar pentru tratarea alergiei, ci si pentru ca acest medicament stimuleaza pofta de mancare. Toate medicamentele pot avea si reactii adverse, apar in prospecte. Sanatate multa fetitei!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul