pentru bolnavii de cancer, tumori exista apa PREVENTA

27-12-2008
aslaszlo
Nu este medic/terapeut
aslaszlo
Va rog mult sa imi spuneti daca stiti limba maghiara, caci am mare nevoie de ajutor.
Am gasit pe Google, site-uri cu Preventa, apa vie care vindeca orice forma de cancer, bauta zilnic. Curata organismul de mizerii. Am mare nevoie de aceasta apa, dar in magazinele naturiste ea costa enorm de mult pentru posibilitatile mele care nu exista (nu am servici, nu am pe nimeni care sa ma ajute caci mama are 80 de ani si copilul se afla in educatia si cresterea mea). Eu am mari probleme si de aceea aceasta apa mi-ar oferi sansa de a trai. Singura solutie este ca cineva care stie maghiara sa le faca o propunere celor din Ungaria pentru ca eu doresc sa devin agent comercial en-grosist, ei sa trimita apa cu tona, eu sa o preiau si sa o distribui bolnavilor din jud. Ilfov, si din sudul tarii in general. Sa existe un depozit en-gros unde sa vina aceasta apa, de unde bolnavii sa se poata aproviziona si sa coste bani putini, ca sa se poata vindeca si cei mai saraci.
Va rog mult sa ma ajutati. Astept cu tot sufletul sprijinul celor care pot sa ma ajute in acest sens. Chiar si un parteneriat intre mine si inca 1-2 persoane care stiu limba maghiara si vor sa devina en-grosisti care sa primeasca si sa furnizeze apa tuturor bolnavilor din sudul Romaniei. Va multumesc mult. Dumnezeu sa ne ajute pe toti.
-*

(*modificat de administrator)
16 comentarii
0
27-12-2008, ora 11:11
miss
Nu este medic/terapeut
miss
buna..
exista alta apa...o gasesti la Arad...se numeste Apa Doamnei...
si unchiul meu a avut leucemie...dar s-a dus prea tarziu acolo...cunosc persoane care s-au vindecat...
dar trebuie sa mergi din timp...adica..trebuie sa te poti tine pe picioare ca sa ajungi cu bolnavul akolo...pentru a putea face nu stiu ce sedinte...baxu de apa daca nu ma insel...este in jur de 50 lei..(asta a fost in vara).
0
27-12-2008, ora 11:20
miss
Nu este medic/terapeut
miss
buna..
scuzami exprimarea...:Pacieentul trebuie sa se tina pe picioare...pentru ca akolo va urma niste tratamente...
0
27-12-2008, ora 15:14
mariazet45
Nu este medic/terapeut
mariazet45
este vb de apa saracita in deuteriu ??/
0
02-01-2009, ora 18:38
cma
Nu este medic/terapeut
cma
acum citeam pe net..despre apa doamnei..o alta inselatorie...care cred ca profita de oameni canoi aflati in suferinta sau durere pt cineva iubit, bolnav de cancer si pt care nu poti face nimic decat sa astepti.sincera sa fiu eu nu am incredere in asa ceva...daca ar fi fost ceva bun in cancer..cred ca ar fi folosit-o multi bolnavi.despre Desanka si fiul ei..nu am dreptul sa judec..dar..cine se roaga lui DUMNEZEU..SIGUR NU VA MERGE ACOLO...este doar parerea mea!
0
02-01-2009, ora 21:35
mariazet45
Nu este medic/terapeut
mariazet45
cred ca despre apa saracita in deuteriu sau apa vie, dar asta se foloseste preventiv sau in stadii incipiente ale bolii, nu trageti sperante desarte. Este apa verificata stiintific care e folosita si la diferite preparate si in prevenirea cancerului.Asa zice pe net, de verificat nu stiu cat s-a verificat, ca au luat apa cei disperati ca daca esti un pic sanatos zici ca tie nu ti se poate intampla si atunci de ce sa folosesti apa care costa 20 de lui litru.
0
23-01-2009, ora 11:53
nelimar
Nu este medic/terapeut
nelimar
daca e vorba despre apa saracita in deuteriu, se gaseste linga vilcea la institutul de criogenie si costa 25 roni litrul si se poate procura direct de acolo cu datele unei societati comerciale sau se trimit banii intr-un cont de-al lor.
eu chiar mi-am luat 9 litrii sa o beau preventiv fiindca nu se stie niciodata ce te poate lovi asa ca pentru sanatatea nostra sau a celor dragi, ce mai conteaza 2 milioane
sper sa mai gasesc exact adresa de acolo si mai stiu ca se poate procura si din bucuresti si alte judete unde s-au deschis magazine care o comercializeaza de ceva timp.
0
24-03-2009, ora 15:22
mamineta
Nu este medic/terapeut
mamineta
Pentru toti cei interesati, aflati ca Apa Doamnei de la Arad se gaseste imbuteliata la 5 lt. si in Bucuresti la un angro de pe strada Moinesti din cartierul Militari., nu mai tin minte exact pretul, dar daca nu ma insel este 15 roni. Va doresc multa sanatate tuturor vizitatorilor.
0
23-12-2009, ora 23:39
Pirtea Maria
Nu este medic/terapeut
Pirtea Maria
În 1996 am avut cancer la cap. Am fost la Templu la Arad la Doamna Desanca unde după trei zile de şedinţe am eliminat tumoarea pe cale naturală. Acolo se fac vindecări ca acum 2000 de ani cu putere Divină. Şedinţele sunt gratuite dar trebuie să ai credinţă mare în Dumnezeu şi să te rogi. Timp de 6 luni de zile am băut numai apă din izvorul tămăduitor din curtea Doamnei, actualmente curtea Templului, unde izvorul binecuvântat a fost captat şi apa se îmbuteliază şi pleacă în toată ţara şi se numeşte APA DOAMNEI. Acel loc este darul lui Dumnezeu pentru români - Str Porumbiţei nr 23 - Arad tel.0257276010.
Dumnezeu există şi îi ajută pe cei care cred!
Dacă medicina actuală ar ţine cont şi de energiile omului, de aură, meridiane şi ceakre, toate cancerele s-ar vindeca foarte uşor. Dar nu se ţine seama de asta. Se ţine seama numai de ţesuturile palpabile. De aceea mulţi oameni nu se vindecă, deoarece nu-şi curăţă corpul de toxinele acumulate în timp care sunt hrană pentru celulele canceroase şi nu-şi deblochează acele energii şi centri energetici care nu mai funcţionează corect şi care ar trebui să alimenteze corect corpul cu energie vitală. Ceea ce medicii încă nu ştiu sau nu sunt pregătiţi să facă, Dumnezeu şi Medicii Săi Cereşti ştiu şi fac. La Arad au fost salvate mii de vieţi începând din anii 90. Eu cred că aşa cum eu am avut o şansă, aşa au dreptul şi alţii. De aceea am considerat că este de datoria mea morală înaintea lui Dumnezeu să scriu aceste rânduri. Bunul Dumnezeu să-i ajute pe toţi cei bolnavi, dar şi cei bolnavi să-şi îndrepte gândurile spre Cel ce ne-a creat şi care ştie şi cel mai bine să ne vindece.
Doamne fii cu noi şi ai milă de toţi bolnavii! Cu respect Pirtea Maria.
0
16-05-2010, ora 21:44
Anonim212
Nu este medic/terapeut
Anonim212
auziti...Templul din Arad face minuni...vreau sa spun sedintele si apa...si casta 2, 5lei sau 5lei maxim(apa)!!!!dak ati vre sa stiti am 11ani si am fost acolo!!!!aveam boli...mi s-au vindecat...si mama avea cancer...s-a vindecat...Citez "Cine va trebui sa ajunga va ajunge"!
0
16-05-2010, ora 21:47
Anonim212
Nu este medic/terapeut
Anonim212
...Pe net oamenii zic prostii...cma..nu ii crede...vor doar sa li se cumpere medicamentele si celelalte prsotii...du-te si ai sa vezi dak esti pregatita...si ai vrea cu adevarat...
0
16-07-2010, ora 13:26
Jenim
Nu este medic/terapeut
Jenim
Buna, buna, dragii mei, cred ca apa saraca in deuteriu este buna, fac chiar acum o cura, nu e de moft, e de nevoie. Atat doar ca din fericire am gasit aparatul care face apa. Sa va povestesc cum:
am fost diagnosticata cu boala aceea urata, care incepe cu "c.(nici nu vreau sa-i spun numele).
Printre altele mi s-a recomandat consumul cu apa preventa. stiu ca e scumpa, ca e greu de procurat, dar eu locuiesc aproape de granita, deci nu era o problema sa gasesc pe cineva sa-mi aduca de dincolo.
Ii povesteam unei prietene de ale mele, cum e cu apa accea, saraca in deuteriu, si cat de costisitor poate fi un tratament cu ea, mai ales in timp, si normal ca mai trebuie sa iei si altele in afara de...
S-a uitat la mine, si mi-a zis: -pai, asta este apa pi, sau apa vie!!! si nu trebuie sa ma dau peste cap, ci sa comand de la un distribuitor de produse Nikken aparatul Pi-Mag, care costa undeva in jur de 100 de euroi, si este utilizabil mult si bine, transforma orice apa, prin filtrul sau (care are nu stiu ce), in apa saraca in deuteriu. O data pe an se schimba filtrul acela, si costa cam 100 ron. asa ca de cateva zile sunt fericita posesoare, si e atat de simplu. Sa stiti ca nu sunt distribuitoare de aparate, nu am nici un interes, ca asta crede toata lumea, ca faci reclama. cine doreste poate sa intre pe net si sa caute si sa se informeze, nu e greu.
Eu va doresc tuturor multa sanatate, speranta si mai ales credinta ca cineva acolo sus ne iubeste
0
25-07-2010, ora 21:58
ioan26-1
Nu este medic/terapeut
ioan26-1
Buna seara!
Revin cu o specificatie intrucit incercind sa verific daca adresele de web pe care le-am enumerat si care contin referiri la ceea ce afirmam, deschid sau nu toate articolele la care faceam referire, am depistat o problema..Astfel articolul despre nocivitatea apei pure si a celei distilate, pueti sa-l cititi pe www.ecosistem28.ro la capitolul "Articole", fiind vorba despre Art. nr.7 - "De ceapa pura si apa distilata nu sunt bune pentru tine" Consider ca tot ceea ce am citit pe acest sait este bine documentat si prezentat de oameni cu studii si cercetari in multe domenii ce tin de vastul tarim al sanatatii si nu mi-as fi putut inchipui ca poate sa apara un alt cercetator, japonez de data aceasta ( Junji Takano ) care sa vina cu argumente ca apa ionizata si dezintoxicarea Foot Spa, sint inselatorii !!! Poate citeste aceste rinduri vreun om cu pregatire mai vasta in aceste domenii si ne lamureste si pe noi cum stau lucrurile, ca eu unul am cazut in panta dilemelor si tare ma tem ca fiecare isi lauda produsul, facindu-i o descriere unilaterala si insistind doar pe calitati !!! Toate cele bune si pe curind.
0
27-07-2010, ora 09:49
tibby49
Nu este medic/terapeut
tibby49
pentru toti tragi-comediantii care cred in GURU alde Bivolaru, Desanca etc., "trimisi ai lui Dumnezeu", mergeti la Manastiri prin Bucovina si la cea de la Prislop dar mai ales la Boroaia, unde se afla adevaratii sfinti, adevaratii fii ai lui Dumnezeu si nu la inselatori care iau bani si se imbogatesc de pe spinarea credulilor fara minte.
Pentru autentificarea celor spuse, luati si vizitati si site-ul
http://www.roportal.ro/discutii/index.php?s=b95b33f22f1473d7f7172a68ac0fcb6eshowtopic=35509st=10p=1066319#entry1066319
si alte site-uri credibile care sa va trezeasca din amorteala mintilor bolnave si credule de prostii. Ati ajuns sa va inchinati idolilor falsi doar ca va promit marea cu sarea si va adorm creierele cu tot felul de minciuni. Politia e mana in mana cu ei. Daca NU ar fi corupti l-ar lua la puricat bine de tot pe falsul si maleficul fiu al maleficei Desanca.
0
27-07-2010, ora 21:05
ioan26-1
Nu este medic/terapeut
ioan26-1
Buna seara va spun la toti, iar pe tine Jenim te rog contacteaza-ma -*. Ti-am scris aici pe forum lucruri interesante despre filtre de apa si ceva legat de problema ta, dar moderatorii au considerat ca fac publicitate (desi nu vind deocamdata nimic si nici nu reprezint vreo firma de vinzari) si mi-au sters postarea dinaintea celei din 25.07. Toate bune tuturor, chiar si moderatorilor !




(*modificat de administrator)
0
03-08-2010, ora 14:13
ioan26-1
Nu este medic/terapeut
ioan26-1
Stimata d-na Cocos Alexandra si alte persoane care luptati impotriva cancerului sau aveti pe cineva care e in aceasta situatie:
Tratamentele cu produse naturiste precum si alte metode ce tin de medicina neconventionala, se utilizeaza tot mai frecvent in ultimul timp si cu rezultate dintre cele mai bune!
Metodele si suplimentele pe care le-ati enumerat sint intr-adrvar bune, produc ameliorari radicale uneori, insa nu cunosc vreun caz in care sa fi produs vindecari. Acestea actioneaza mai mult asupra efectului. Pentru eradicarea cauzei, sint alte suplimente si terapii. Putem vorbi despre acestea insa nu vreau sa patesc cum am mai patit odata si sa-mi fie stearsa postarea de catre moderator! Ma mir cum de nu s-au atins inca de textul d-voastra, posibil ca nu au citit inca ce ati scris, dar cu siguranta-l vor anula, intrucit ati indicat denumiri de medicamente si chiar un sait de unde pot fi comandate! Cereti de la moderatorul forumului adresa mea de e-mail si scrieti-mi acolo. Toate cele bune !!!
0
08-08-2010, ora 17:40
Pirtea Maria
Nu este medic/terapeut
Pirtea Maria
Pentru tibi49
Ura si rautatea transpare din cuvintele dvs. Daca spuneti ca sunteti credincios de ce vorbiti de rau cu astfel de cuvinte nedemne de un dialog civilizat? Nu ati auzit de porunca lui Dumnezeu care spune sa nu vorbesti de rau? Nu ati fost la Arad, nu stiti ce este acolo, dar loviti cu pietre. Toate sedintele de la Casa Desanka - Templu din Arad sunt gratuite şi acolo se cere numai credintă in Dumnezeu.
Daca spuneti sa-i cautam pe Sfinti, nu ati auzit ce a spus Domnul Iisus ucenicilor: Cercetatile pe toate şi tineti pentreu voi ce este bun. Noi am cercetat, ne-am vindecat si am gasit ce este bun pentru noi. De cand am fost acolo Dumnezeu ne-a luminat mintea si sufletul, caci Doamna Desanka era INTRUPAREA SFANTULUI DUH, am devenit mai buni si mai intelegatori, chiar si cu oameni ca dvs care vorbiti in necunostinta de cauza. Sunt milioane deja de bolnavi care s-au vindecat acolo si care continua sa se vindece si acest fenomen de la Casa Desanka nu poate fi ascuns nici teologimii, nici lumii medicale şi mai ales opiniei publice. Este mai moral să mori de cancer după nenumarate operatii si bani grei care ii dai pe la doctori si prin clinici sau sa te inchini lui Dumnezeu si sa ceri de la El vindecarea fără bani? Daca s-ar face o statistica sa se vada cu adevarat cati se vindeca de cancer prin medicina traditionala si cati scapa dupa chimioterapie v-ati ingrozi vazand cat de mic este procentul dar ce sume fabuloase se cheltuie acolo.
Norocul nostru al celor saraci este ca Bunul Dumnezeu in marea Sa mila fata de noi ne-a mai deschis si o alta cale de vindecare - prin credinta!
Dumnezeu vindeca! Chiar si medicii sunt numai slujitorii Lui de pe Pămant... iar detractorii si cei care spun vorbe ca d-vs vin de la cel rau. Nimeni nu are dreptul de a împiedica un bolnav sa urmeze calea potrivita pentru el si sa-i ia speranta de vindecare, deoarece îl va avea pe constiintă si va da socoteala pentru aceasta.
Cu respect Pirtea Maria.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •