pensie handicap

26-05-2015
laura40
Nu este medic/terapeut
laura40
Sotul meu a fost diagnosticat cu tulburare organica de personalitate -diagnostic principal -, dementa vasculara mixta corticala si subcorticala, tulburare cognitiva fond mixt (neurodegenerativ si vascular)stadiul3/4 scala reisberg, avc cu sechelele hemoragiei intracerebrale, hipertensiune esentiala primara, bloc al ramurii stangi.As dori sa stiu daca se incadreaza pt o pensie cu handicap si ce grad.Multumesc.
5 comentarii
0
26-05-2015, ora 18:56
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
LAURA din ce oras esti? eu am depus dosarul si in cateva saptamani 2-3 aveam gradul de handicap, dar sa stii ca nici angajatii de la comisie nu iti zic trebuie sa iei de la medicul specialist un referat medical dupa care de la medicul de familie, externarile din spital, copie bi/ci, o cerere, analize, rezultate CT, RMN si sa depui dosarul.
Sa ai grija ca in referate sa fie trecute toate bolile de care sufera, daca este sau nu deplasabil sau daca se poate ingriji singur, in functie de asta comisia poate veni acasa sau sa mergeti voi.
Eu am grdul 2 accentuat si pensia este de 270 ron+6 bilete gratuite pe tren ca asa mi-am ales, dar la gradul 1 pensia este de 300 si ceva si insotitorul 700.
0
28-05-2015, ora 16:27
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ laura40

Precis.
Mergeti la comisia care tine de Primaria care apartineti si cereti lista documentelor pe care trebuie sa le aduceti.
0
01-06-2015, ora 07:28
laura40
Nu este medic/terapeut
laura40
Multumesc, sunt din bucuresti, sotul meu se poate deplasa ff greu si doar cu ajutor -cadru, baston, -in interiorul casei, afara inca nu a iesit decat o singura data si atunci sustinut de mine, iar de la usa blocului pana la poarta-avem o curte la bloc- aproximativ 100de metri am facut 15 minute, cu opriri dese pt ca oboseste ff rau.Am reusit sa iau un referat de la medicul neurolog, dar mise cere si de la psiholog si psihiatru.Cu medicul psihiatru care l-a tratat nu reusesc sa vb pt ca este tot timpul ff ocupat am fost la el pana acum de doua ori si am asteptat de la 8, 30 pana la 14 fara sa pot intra sa vb.El nu afost consultat pana acum de niciun psiholog.
0
01-06-2015, ora 17:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Actele sunt obligatoriuvde adus pt toate persoanele. Mergeti la alti doctori si incet incet ii faceti tot dosarul.
0
01-06-2015, ora 22:22
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Daca nu este deplasabil nu este o problema mare vine comisia acasa.
Da clik pe numele meu si imi trimiti pe privat un numar de telefon si vorbim prefer cosmote daca ai ca nu mai am decat foarte putine minute in alta retea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul