penis umflat

24-11-2007
_mihai
Nu este medic/terapeut
_mihai
Salut. In urma unui act sexual care a durat o ora+, in care am ejaculat de 2 ori si in care penisul nu a fost tot timpul in erectie, mi s-a umflat penisul. Nu stiu cum sa ma exprim, "capul" si restul penisului sunt normale, doar pielea care-l acopera s-a umflat, banuiesc ca e ceva muschi. De aseara pana acum s-a mai micsorat, dar tot e mare. Ce recomandati? Ar trebui sa revina la normal pana maine? In cateva zile?
3 comentarii
0
27-11-2007, ora 00:00
yle
Nu este medic/terapeut
yle
puneo pe masa si lovesteo cu ceva in cap
0
12-04-2014, ora 10:29
Nume123
Nu este medic/terapeut
Nume123
Prietena mea din cauza unui antibiotic a facut candida effect adverse de la antibiotic... In timpul asta am avut contact sexual si dimineata m.am trezit cu 'capul' umflat mancarimi si merg foarte des la toaleta..ce e de la facut?
0
15-04-2014, ora 13:01
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Nume123 candidoza la barbati este deobicei asimptomatica. Nu cred ca in nici 24 ore de la contactul sexual a debutat la tine brusc acesta afectiune. Daca prietena ta a urmat tratament cu antibiotic foarte probabil ca a facut candidoza genitala. In acest caz ar trebui sa urmati amandoi un tratament specific antimicotic. Eu ii recomand prietenei tale un consult ginecologic, unde poate efectua un test de secretie vaginala care poate confirma prezenta sau absenta germenilor patogeni. Apoi, daca testul este pozitiv si se confirma candidoza trebuie urmat tratament in acelasi timp de ambii parteneri.
Psiholog,
Liviu Stefan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici