Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

penis prea mic

20-10-2007, ora 00:00
Autor: mihai92
Buna seara ! am 15 ani si penisul meu are 4 cm ? ce sa fac? imi puteti da un sfat?
4 comentarii
24-10-2007, ora 00:00
o avea el 4 cm..dar in erectie cat are? pana la urma asta conteaza..
24-10-2007, ora 00:00
Autor: sam
frate si ce daca are 4 cm...daca iti gasesti o partenera care cauta ceva cu adevarat special la tine nu cauta sa vada ce ^^barca mare ai^^.conteaza mult miscarea valurilor. :))) crede-ma
28-10-2007, ora 00:00
Autor: Bodu
:))..valurile...mai sa fie....dar..ce ..esti pe mare...nebunaticule...exista hormoni care ajuta la cresterea extremitatiilor...totusi....in erectie cat are....??(ce curios sunt si eu)

05-02-2009, ora 14:12
Autor: Ionyssa
Baieti, daca vreti sa ascultati parerea unei fete ))...cred ca majoritatea fetelor prefera baietii care stiu ce sa faca cu centimetrii lor )). Credeti-ma, un penis prea mare e dureros! Nu va ghidati dupa scenele din filmele porno, cand vine cate un "Terente" si face o femeie sa se urce pe pereti. Ei sunt platiti pentru asta, totul este mimica, gestica. Sunt si exceptii, desigur. Unele femei prefera penisuri uriase, asta tine de preferintele fiecaruia. Nu-ti face grij Mihai, fiecare sac isi are peticul. Nu dispera, fii relaxat, tehnica e mult mai importanta. In stare flasca unele penisuri sunt destul de mici dar in erectie au dimensiuni normale. Daca nu esti multumit de penisul tau exista si corectie chirurgicala de alungire, dar nu iti recomand (oricum alungirea penisului pe cale chirurgicala nu-ti poate garanta mai mult de 3-4 cm in plus). Penisul tau mai are transformari de suferit pe cale naturala, ai doar 15 ani, abia acum incep schimbarile pentru corpul tau! Accepta-te asa cum esti, valoarea ta ca om nu se masoara in centimetri!
Adaugă un comentariu / răspuns


Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK