penis curbat

08-12-2007
mirceaandrei1988
Nu este medic/terapeut
mirceaandrei1988
Buna sunt un adolescent si din nastere am un penis curbat in jos in timpul erectiei, dupa cate am inteles trebuie operat pentru a fi adus al o alta forma! as vrea sa stiu cat de periculooasa este aceasta operatie? am vazut imagini cu supracorectare cand dupa operatie penisul a devenit curbat in cealalta directie sau sa scurtat foarte tare in lngime, am mai vazut si imagini in care dupa operatie penisul a luat o alta forma ciudata... Eu ar trebui sa fac aceasta operatie neaparat si imi era foarte frica de riscurile ei! Ce ma putetzi sfatui?
2 comentarii
0
08-12-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Daca curbura este prea pronuntata si te deranjeaza in timpul raportului sexual, atunci se impune interventia chirurgicala.In acest caz totul depinde de ce chirurg alegi.Poti apela la Spitalul Floreasca Bucuresti la dl. prof. Lascar.
0
21-03-2012, ora 17:02
Raul Rusescu
Nu este medic/terapeut
Raul Rusescu
Buna ziua.Am aproape 16 ani si am penisul curbat mult in sus, la cativa centimetri sa nu atinga de burta cand este in erectie. Penisul meu, chiar si cand nu este in erectie se cunoaste de unde incepe "capul" putin indoit in sus, sunt inca virgin si nu pot spune daca ma deranjeaza in timpul actului sexual.Am mai vazut penisuri asa curbate in sus, dar care sunt mai flexibile, al meu parca este prea incordat, si cand excitat foarte mult, si il duc cu mana in "pozitie de drept" incepe sa ma doara, Vreau un sfat, o parere, o recomandare ceva.Am luat o poza de pe forumul acesta si este exact cum o am si eu deci o sa o postez : http://i33.tinypic.com/6swi0i.jpg Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul