penis care curge

18-08-2009
sasha _89
Nu este medic/terapeut
sasha _89
De cieteva zile dupa o relatie am probleme cu penisu, cind ma urinez parac ma arde, ustura si cu timpu fara sa simt incepe sa picure, curge asa cite o picatura de substanta galbue. in rest totul e normal. care ar fi solutia???????
6 comentarii
0
18-08-2009, ora 20:01
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Un control la urologie si/sau analize la dermato-venerice. Sanatate!
0
18-08-2009, ora 22:50
brodolina
Nu este medic/terapeut
brodolina
de sculament ai auzit?felicitari.il ai.multa penicilina iti trebuie.banuiesc ca relatia a fost neprotejata.sanatate multa
0
19-08-2009, ora 11:41
sasha _89
Nu este medic/terapeut
sasha _89
mersi mult. dar ti-as fi si mai recunoscator daca mi-ai spune si ce medicament as putea lua p/n ca sa-mi treaca?????????? sau cu timpul o sa se vindece singur???????
0
19-08-2009, ora 13:56
brodolina
Nu este medic/terapeut
brodolina
penicilina injectabil.dar ar fi mai bine daca ti-ai face un control!singur nu se vindeca, din contra se agraveaza.multa sanatate!
0
01-09-2009, ora 17:02
loveritza_love2000
Nu este medic/terapeut
loveritza_love2000
am si eu o intrebare care o ingrijoreaza pe soacra mea.cumnatul meu acuza usturimi si niste bubite purulente si mancarimi, din ceea ce deduc ca este sculament :)).a intretinut relaxii sexuale cu o fata care nu este iubita lui si din cate stiu acesta este farmacista.ori ea ia zis ce trat sa urmeze pentru ca nu cred ca a mers la medic ca ii este rusine sa discute despre asta dar sa faca un control.a luat antibiotic doar vreo 3 zile apoi a intrerupt deoarece a venit partenera sa in vacanta el aflanduse in spania.banuiesc ca a avut relatii sexuale si cu aceasta.el zice ca toate astea sunt de la prezervativ dar ma indoiesc iar acesteia ia zis ca este racit si de aia ia antibiotice..ce o ingrijoreaza pe mama lui se pot molipsi doar partenerii de sex sau si cei din jur?care sunt urmarile acestei boli daca nu este tratata ca atare?va multumesc.
0
01-09-2009, ora 17:38
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Tot la medic va ajunge cand nu va mai rezista.deci sa mearga cat mai curand si sa faca tratament cum trebuie!!! Antibioticele aiurea luate pot face anumite virusuri chiar mai rezistente! Bineinteles ca a impodobit-o si pe partenera lui, ceea ce e cel mai nesimtit lucru. Scuze, dar asa e, rusine de un doctor anonim ii e, dar sa afecteze poate chiar pe viata o femeie nevinovata nu ii e jena...si cine stie, o s-o ia tot pe ea la intrebari despre ce a facut in Spania... Chiar si cei din jur pot lua anumite boli, de pe prosoape, cada, medii diverse. Deci, LA MEDIC!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •