pelada - tratament cu diprophos

26-12-2007
paul83
Nu este medic/terapeut
paul83
Imi puteti spune va rog care sant riscurile tratamentului cu infiltratii cu diprophos ?
Citind prospectul acestui medicament am dat din pacate de o lista deosebit de lunga cu reactii adverse care drept sa spun ma cam pun pe ganduri, mai ales ca am auzit ca nu prea se mai foloseste diprophos-ul. Daca intradevar e asa sant convins ca din motive bine intemeiate.
In opt luni de zile mi s-au facut infiltratii cu diprophos de sase ori si ar mai fi nevoie de inca doua sau tre, e prea mult atat ?
Fac acest tratament fiindca au inceput sa-mi cada sprancenele si singurul tratament care are efect este acesta. Fara sprancene arat prea ciudat pt cei din jur iar ultima alternativa la care m-am gandit ar fi tatuarea sprancenelor dar sper din tot sufletul sa nu ajung acolo.
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
4 comentarii
0
26-12-2007, ora 00:00
paul83
Nu este medic/terapeut
paul83
Am uitat sa mentionez ca pe langa pelada mai sufar de o a doua boala autoimuna, de vitiliogo...
0
26-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
infiltratiile locale, la un termen asa de mare (una pe luna) nu pot provoca complicatii. Ai incredere in medicul care iti administreaza tratamentul.
0
18-03-2009, ora 12:55
alin81
Nu este medic/terapeut
alin81
Paul83 si eu sufar de PELADA si de ceva timp mi-a cazut si parul de pe corp si ce este mai rau e ca incep sa-mi cada sprancenele. Sunt disperat am incercat foarte multe tratamente dar nu si pe acesta cu infiltratii diprophos. Spune-mi te rog unde le-ai facut, ( ma refer in ce oras, spital, clinica privata) si daca au avut efect. Astept cu nerabdare un raspuns!
0
18-04-2015, ora 15:06
B G
Nu este medic/terapeut
B G
Pentru toata lumea: pe langa tratamentul medicului, e bine sa va dati cu apa sfintita pe tot capul/zona afectata (dupa spalare) -nu doar local, chiar si dupa ce v-a crescut parul. De trei ori am avut problema asta pana acum, iar in primele doua "episoade", dupa crestere am renuntat la acest bun obicei, insa dupa a treia oara (acum 5 ani)am continuat cu aoa sfintita pana in prezent si ma rog la Dumnezeu sa nu mai recidiveze boala asta vreodata. Beti si dimineata aghiasma.Uitati aici reguli si informatii privitoare la felul aghiasmei, cat si cand se ia: --------* N-am fost un adevarat crestin ortodox [nu m-am spovedit si impartasit( nu va sfatuiesc sa stati asa)-dar trebuie sa incep] insa cred ca daca mergeti la slujbe (si la Taina Sfantului Maslu) si va rugati la Dumnezeu si la sfinti sa mijloceasca pentru voi, or sa vi se intample lucruri si mai frumoase. Mentionez ca nu am fost atat de tare in credinta incat sa abandonez tratamentul medicamentos si sa merg numai pe incredere totala, deci nu-mi permit sa va zic faceti asa sau in alt fel, doar va recomand sa cititi urmatoarele pasaje din Biblie (pe care am inceput s-o citesc la mult timp dupa aceste incercari): Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)1.Cinsteşte pe doctor cu cinstea ce i se cuvine, că şi pe el l-a făcut Domnul.
2.Că de la Cel Preaînalt este leacul şi de la rege va lua dar.
3.Ştiinţa doctorului va înălţa capul lui şi înaintea celor mari va fi minunat.
4.Domnul a zidit din pământ leacurile, şi omul înţelept nu se va scârbi de ele.
5.Au nu din lemn s-a îndulcit apa, ca să se cunoască puterea Lui?
6.Şi El a dat oamenilor ştiinţă, ca să Se mărească întru leacurile Sale cele minunate.
7.Cu acestea tămăduieşte şi ridică durerea;
8.Spiţerul cu acestea va face alifiile. Nu este sfârşit lucrurilor Domnului şi pace de la El este peste faţa pământului.
9.Fiule! În boala ta nu fi nebăgător de seamă; ci te roagă Domnului şi El te va tămădui.
10.Depărtează păcatul şi întinde mâinile spre faptele drepte şi de tot păcatul curăţeşte inima ta. [...]
12.Şi doctorului dă-i loc că şi pe el l-a făcut Domnul şi să nu se depărteze de la tine, că şi de el ai trebuinţă.
13.Că este vreme când şi în mâinile lui este miros de bună mireasmă.
14.Că şi el se va ruga Domnului, ca să dea odihnă şi sănătate spre viaţă.
Apoi Cartea Proorocului Isaia capitolul 38: 1. În vremea aceea Iezechia s-a îmbolnăvit de moarte. Şi a intrat la el Isaia, fiul lui Amos, şi i-a zis: "Aşa grăieşte Domnul: Pune rânduială în casa ta, că nu vei mai trăi, ci vei muri".2.Atunci s-a întors Iezechia cu faţa la perete şi s-a rugat Domnului:3."O, Doamne! Adu-ţi aminte că am umblat înaintea Ta întru credincioşie şi cu inimă curată, săvârşind ceea ce este plăcut înaintea ochilor Tăi!" Şi a izbucnit Iezechia în hohote de plâns.4.Şi a fost cuvântul Domnului către Isaia, zicând:5. "Du-te şi spune lui Iezechia: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeul lui David, tatăl tău: Ascultat-am rugăciunea ta, văzut-am lacrimile tale, iată voi adăuga la viaţa ta încă cincisprezece ani 6.Şi din mâna regelui Asiriei te voi izbăvi pe tine şi cetatea aceasta şi o voi ocroti". 7.Şi iată semnul care ţi se va da tie de la Domnul că El Îşi va împlini cuvântul Său: 8."Iată voi întoarce umbra cu atâtea linii pe care soarele le-a străbătut pe ceasornicul lui Ahaz, să zic cu zece linii". Şi soarele s-a dat înapoi cu zece linii pe care el le străbătuse.[...]21.Şi Isaia a adus o turtă de smochine şi a pus-o deasupra bubei şi Iezechia s-a vindecat.
Cautati pe internet ca o sa gasiti foarte multe marturii despre oameni pe care Dumnezeu i-a vindecat in mod miraculos. Sanatate
Sunt un tip, daca se intreba cineva.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: