am un nod mare in zona esofagului si simt ca ma sufoc

12-05-2011
lupascu nae
Nu este medic/terapeut
lupascu nae
buna ziua as dori sa intreb daca am probleme cu glanda tiroida deoarece am un nod mare in zona esofagului si simpt ca ma sufoc am facut doua analize ptr glanda tsh si a esit la volori normale si un ft4 care a esit f scazut adica 0.381 si vreau sa stiu daca am probleme cu glanda tin sa mentionez ca, la indrumarea doctorului de familie am fost si la pshiatru si am urmat un tratament dar tot fara rezultat si nu mai pot din cauza acelui nod il am de un an de zile nu stiu unde sa merg ca am fost plimbata pe la toti doctori, tin sa mai mentionaz ca, am si ulcer gastric si deodonal si o, operatie de hernie de disc, chiar dupa o luna de laoperatie mi-a aparut acel nod si acele sufocari.vreau sa stiu daca este de la glanda ?va rog sami dati un raspuns daca se poate ptr ca nu mai pot.va multumesc
5 comentarii
0
12-05-2011, ora 13:08
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Oricare dintre analizele ptr hormoni (endocrinologice) iese anormal presupune neaparat tratament! Fa-ti si o ecografie la tiroida si mergi la un endocrinolog pentru interpretare (eventual si alte analize de sange T4, anticorpi, cortizol, etc). Starile ti le poate da tiroida si sa n-ai psihic nimic, dar trebuie analize pentru a le confirma sau infirma pe oricare dintre ele. Daca iei deja tratament prescris de psihiatru nu trebuie sa le intrerupi brusc, ci doar la sfatul medicului. Pentru ulcer iti tb tratament si analiza pentru depistare Helicobacter Pylori din sange, daca n-ai facut.
Sanatate!
0
12-05-2011, ora 13:32
lupascu nae
Nu este medic/terapeut
lupascu nae
va multumesc mult ptr mesaj dar nu am enumerat la ce cabinete am fost trimisa dar fara nici, un rezultat concret sa o, iau cu inceputul anul trecut m-am operat de hernie si la o luna dela operatie a aparut acea sufocare si nodul acela in git m-am dus la medicul de familie si mi-a dat trimitere la nourolog am ajuns acolo si mi-sa spus ca e de la intubaj, dupa aceia tot medicul de fam ma trimis sa fac ecografie cu bariu acoloa am depistat ca am ulcer gastri si deodonal si stomacul alungit si nu mai aveam flora intestinala, bun mam intors de unde am plecat mi-sa dat tratament ptr ulcer doua luni si nici un rezultat am luat trimitere la endocrinolog acolo mi-sa mai spus ca am cadere de calciu am luat toata vara vitamina d3 ca asa mi-sa dat bun, iar fara niciun rezultat am facut si un tsh dar a esit bn dar pina la urma mam dus singura la un la borator si am facut analize sa vad daca am cadere de calciu si un ft4 care a esit 0.381 asa ca, cadere de calciu nu aveam deci in concluzie am luat vitamine degeaba am fost dupa aceia la un endocrinolog cu rezultatul de la glanda adica ft4 si mi-sa spus ca nu e de la glanda daca tsh este bun vreau sa stiu daca unde sa ma duc in concluzie nu mai spun tratamentul de la spihiatrul aproape un an le-am intrerupt ca sincera sa fiu un an de zile m-am drogat de pastile fara rost si nici un medic nu mi-a spus ce am.va rog mult sa ma indrumati unde sa ma duc si ce sa fac.am doar 34 ani si viata mea este data peste cap de un an de zile va rog mult.
0
12-05-2011, ora 13:40
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ramane valabil ce ti-am spus: mergi la un endocrinolog cu o ecografie facuta la tiroida si arata-i ce analiza n-a iesit bine si cere indrumare ptr analize complete! Linisteste-te, ia-le pe rand si o sa vezi ca te faci bine. Pentru digestie, ia de la plafar capsule care contin acidophilus, o sa vezi ca te simti mai bine daca ai si probleme intestinale (daca nu esti constipata). Ptr stomac trebuie tratament cu antiacide si ce ti s-a mai prescris.
Revino cu noutati.
0
12-05-2011, ora 15:28
ana_maria_iliescu
Nu este medic/terapeut
ana_maria_iliescu
Buna ziua. Se poate ca acest sindrom sa aiba legatura cu operatia de hernie de disc. la ce disc, zona a fost operatia? va facut rahieanestezie? inainte de operatie ati facut tratament indelungat cu antiinflamatoare? ulcerul cand a aparut si ce tratament faceti? recuperarare dupa operatie a fost indelungata? va fost teama ca ramaneti cu sechele dupa aceasta operatie. aceste simptome pot fi atat de natura endocrinologica cat si cauza de sistemul nervos neurovegetativ dar si de la o esofagita de reflux. ce varsta aveti? ce tratamente faceti?
prof.A.M.Iliescu - specialist terapii complementare
0
12-05-2011, ora 16:05
lupascu nae
Nu este medic/terapeut
lupascu nae
BUNA ZIUA DOMNUL PROFESOR ILIESCU VA-S MULTUMI TOATA VIATA DACA MA-TI AJUTA SA AFLU DESPRE CE ESTE VB..AM 34 ANI SI SN OPERATA DE UN AN SI DOUA LUNI LA L5L4 IN TIMPUL OPERATIE AM AVUT INSUFICIENTA RESPIRATORIE SI NU STIU DC PTR CA ANALIZELE LA INIMA SI DE LA PLAMINI AU ESIT BN DUPA OPERATIE AM AVUT DURERI F MARI SI NU MI-SA PUTUT FACE ANALGEZICE PTR CA AM AVUT TENSIUNEA MICA SI NORMAL CA NU MA MAI TREZEAM TIN SA MENTIONEZ CA MI-SA FACUT ANESTEZIE TOTALA SI TIN SA VA SPUN CA DUPA ACEA OPERATIE M-AM INVATAT SA MERG MA INTORCEA SOTUL MEU CU PATURA DOUA LUNI DE ZILE DEABIA DUPA PATRU LUNI AM INCEPUT SA PASESC AM FOST FOARTE RAU SI NICI ACUM DUPA ATITA TIMP NU SN BN NU POT SA RIDIC NU POT STA IN SEZUT MAI MULT DE DOUA ORE SAU SA STAU IN PICIOARE DECI NU MAI SN OM IANUL TRECUT AM DEPISTAT ULCERUL CIND UMBLAM CU TOT FELUL DE ANALIZE PTR A DEPISTA ACEST NOD SI ACESTE SUFOCARI AM URMAT UN TRATAMENT DOUA LUNI DUPA UN TIMP M-AM DUS IAR LA DOCTORUL DE FAM SA IMI MAI, DEA TRATAMENT A SPUS NU MAI TREBUIE.TIN SA VA SPUN CA AM FOST OPERATA SI DE HERNIE SI DE CIOCURI IN ACELAS TIPM SING ANALIZA CARE A ESIT PROST DIN CELE DOUA FACUTE ESTE FT4 0.381 VA ROG SAMI SPUNETI DACA ESTE DELA GLANDA SI CE SA FAC UNDE SA MERG CA AM FOST PLIMBATA PE LA VRE-O 10 DOCTIRI.MULTUMESC ANTICIPAT
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  •