pauza la contraceptive

02-07-2010
mirelly
Nu este medic/terapeut
mirelly
folosesc de 2 ani de zile contraceptive, asta dupa un avort nefericit:(..luna trecuta am terminat pe 19 mai pastilele iar duminica pe 23 am avut relatii sexuale fara protectie suplimentara, knd in aceasi zi mi-a venit si ciclul(intotdeauna imi venea menstra corect, cand luam pastile, duminica).nu am mai luat pastile luna aceasta in continuare, m-m hotarat sa fac o luna pauza, normal daca as fi luat pastilele, ar fi trebuit ca akum doua saptamani sa imi vina ciclul, adica pe 20iunie..dar nu a venit..deja se fac doua saptamani si nu mi-a venit, ma doare rau burta, si merg cam des la baie, poate ca am fost la strand si am racit???nu am avut nici un alt contact sexual de la ultima menstruatie, din mai, nu stiu ce sa fac..sa mai astept sau sa merg la ginecolog?as putea fi insarcinata?am facut un test de sarcina martea aceasta si mi-a iesit negativ, nu stiu ce se intampla si sunt foarte stresata, mai am si licenta pe cap:(..va multumesc!
1 comentarii
0
03-07-2010, ora 12:08
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Facand un act sexual in afara protectiei, desigur ca nu se poate exclude posibilitatea unei sarcini. Pe de alta parte, aceasta are o probabilitate foarte mica, in conditiile in care un test de sarcina corect administrat a iesit negativ. Deci, trebuie cautat alt motiv care sa explice semnele descrise. Ce-ar fi sa faceti o vizita doctorului dv ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul