pata rosie la subrat!!!

13-09-2010
andreyutzu21
Nu este medic/terapeut
andreyutzu21
buna ziua, am o problema care ma sacaie de o luna incoace, sa va explic pe scurt ce am patit: m-am ras la subrat(cam o data la 3 saptamani fac lucrul asta)si in prima faza am avut doar o iritatie dar am zis ca trece, doar ca acum la ambele brate, mi-au aparut pete rosii care daca sunt uscat devin un pic vinete si am si o senzatie de mancarime, ce as putea sa fac, ce sa iau, ce ar putea fi. Mentionez ca nu am probleme cu igiena sau boli de piele.
multumesc!!!!!!!
3 comentarii
0
13-09-2010, ora 18:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ar putea fi un intertrigo sau eritrasma.cumpara-ti o crema Pimafucort si aplica local de doua ori pe zi.sa imbraci peste piele numai bumbac.sa folosesti aparate de ras de unica folosinta, il arunci dupa utilizare.fara deodorant, antiperspirant direct pe piele, pana te vindeci.
0
16-06-2011, ora 18:35
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
lama nu trebuie sa o treceti si prin zona inchinala si la subrat si pe picioare ca duceti ciuperca peste tot, asa cum am facut eu si o sa faceti tratament cu antimicotice 3 luni de zile pana trece.
0
28-11-2012, ora 22:11
bandita
Nu este medic/terapeut
bandita
Acum 2 luni mi-a iesit un dul nedureros la axila. nu i-am dat importanta, s-a retras de la sine iar acum mi-a iesit altul in acelasi loc, rosu si dureros! Ce e de facut ?:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •