pastila uitata

27-02-2007
ANABELPRINCES
Nu este medic/terapeut
ANABELPRINCES
buna!am si eu o mare nelamurire si as avae envoie de un pic de ajutor.am inceput sa iau de luna asta marvelon 21.si am uitat sa iau a 14a pastila ziua urmatoare cand mi-am adus aminte...am luat 2 una pt ziua uitat si una acre trebuia pt ziua respectiva...stiu ca tre sa am protejez suplimentar pana inghit 7 pastile...problema mea e alta, am intels ca ziua cand am luat 2 pastile nu trebuie numarata...si atunci pana la pauza ar fi 6 pastile????ce sa fac?voi fi protejata in pauza?sau sa ma protejez suplimentar pana incep o noua folie????
1 comentarii
0
25-04-2007, ora 00:00
mimik24
Nu este medic/terapeut
mimik24
Daca uiti pilula si o iei intr-un interval de 12 ore de la ora stabilita, nu e nici o problema.O iei si la ora normala (la care le iei)continui normal.Daca o uiti mai mult de 12 ore, atunci o iei pe cea uitata si pe cea care trebuia si ai grija 7 zile.Atat.Scrie si pe prospect.Si...asa am facut si eu cand am uitat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul