parodontita marginala cronica superficiala

23-04-2012
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
Acesta e diagnosticul pus de parodontolog. Am 22 de ani si in urma diagnosticului, urmez un tratament medicamentos (timp de 2 luni, pentru a se observa cum merge tratamentul) cu Unidox Solutab, Osteocynesine (mi s-a spus ca am o demineralizare a osului inferior) si de 1 luna jumate iau Belladonna si Hepar sulfur + o solutie/preparat pentru oprirea sangerarii gingiilor (doar in partea din fata pana la primii premolari sup si inf). solutia si cele doua homeopatice dau rezultat, gingiile fiind roz, mai sangereaza la periaj foarte putin, 1 data pe zi.
Am caninii superiori iesiti mai in afara (ca de vampir, iar la unul gingia e putin retrasa), la fel si un canin inferior (la fel, cu gingia retrasa, nu total) si un premolar inferior si un incisiv inferior stramb (al 2lea) la aprox 30 grade (intre caninul inferior si primul incisiv inf)+ un incisiv inferior care se misca putin de aprox 3 ani.
Este recomandat sa incerc fatele dentare in locul aparatului fix? Nu prea as vrea sa renunt la scoaterea premolarilor inf+sup care sunt frumosi si drepti (in afara de unul inferior, am mentionat mai sus), iar gingiile de la acestia n-au sangerat niciodata. Am inteles ca dupa perioada de purtare a aparatului fix, dintii sunt destul de mobili si trebuie purtat un alt aparat (de noapte?), iar in alte cazuri dintii se pot stramba, intr-o oarecare masura.

Doresc un raspuns. Multumesc.
2 comentarii
0
02-05-2012, ora 18:47
Rodica Ghetu
Nu este medic/terapeut
Rodica Ghetu
Despre sîngerarea gingiilor pot să vă recomand să utilizaţi pasta de dinţi "Glister "cît şi apa de gură cu acest nume.Mie mi-a ajutat şi nu-mi mai sîngerează.Aceste produse mai au şi alte beneficii asupra dinţilor.Dacă nu o găsiţi, v-aş putea ajuta.
0
25-06-2012, ora 00:49
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
Pasta de dinti se gaseste in farmacii?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul