parestezii mana dreapta

22-11-2014
sementube
Nu este medic/terapeut
sementube
buna ziua! imi amorteste pielea la nivelul mainii drepte, dar cam de o saptamana simt ca aceste furnicaturi ajung mai in profunzime si oarecum depasesc articulatia pumnului. ce e de facut? mentionez ca nu m-am lovit, nu am cazut.
2 comentarii
0
22-11-2014, ora 20:12
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Pentru a va raspunde am avea nevoie de mai multe date despre dumneavoastra: varsta, ocupatie, grad de efort, antecedete personale ( alte boli ).
Cu ceea ce ne-ati dat va pot raspunde ca s-ar putea sa fie vorba de coloana vertebrala ( un sindrom compresiv ). In acest caz e nevoie de un consult la un medic care se ocupa cu tratamentele pentru coloana si de investigatiile pe care o sa vi le recomande.
Cu stima:
dr Petre Muresan
0
25-11-2014, ora 19:09
sementube
Nu este medic/terapeut
sementube
Buna seara! am varsta de 22 ani, sunt studenta la medicina. antecedente: tiroidita autoimuna. mentionez ca senzatiile de furnicaturi apar si in repaus. ma intreb daca ar putea fi o cauza faptul ca de-a lungul anilor de scoala am avut rucsacul gre cu carti de cele mai multe ori. nu am scolioza si nici cifoza. furnicaturile apar si pe fata palmara si pe fata dorsaala a mainii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.