| |
|
|
|
| |
parerea unui medic va rog
|
|
Autor: axiela21 |
Data: 26-01-2010 |
|
buna seara.am facut o analiza TSH si mi a iesit 8,83 liminta superioara fiind 4. cat este de grav? hipotiroidia se vindeca complet cu un tratament adecvat sau pot ramane sechele? am inteles ca afecteaza f mult o viitoare sarcina. sunt terminata din cauza asta.voi merge la medic dar azi nu l am gasit si fierb de griji. credeti ca am sanse sa ma vindec complet si sa am un copil sanatos pe viitor? multumesc |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 4 |
|
|
Autor: JACK87 |
Data: 26-01-2010, ora 23:56 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
salutare.
in urma cu 6 luni am avut un accident..
am avut lovituri grave la cap cat si la coloana (fisura inelul 2 cervicala)
dupa acest accident a dureri insuportabile de cap,pierderi de memorie,ceata in achii,ameteli.
sunt foarte ingrijorat ce imi puteti spune.va multumesc
|
|
|
Autor: loredanapernes |
Data: 27-01-2010, ora 12:28 |
|
BUNA ZIUA .AM 35 DE ANI SI AM ANUMITE PROBLEME DE SANATATE.IN ULTIMELE 6 LUNI M-AM INGRASAT FOARTE MULT.FOLOSESC RIGEVIDON PENTRU REGLAREA CICLULUI,DEOARECE FARA ANTICONCEPTIONALE NU IMI VINE CICLUL REGULAT SI IMI VINE INTR-O CANTITATE ABUNDENTA.DE APROXIMATIV 2 ANI O DATA LA CITEVA LUNI IMI VINE TOT MAI TIRZIU CU CITE O ZI .ACUM IMI VINE CU O INTIRZIERE DE 5 ZILE.MENTIONEZ CA AM AVUT RANA PE COL PE CARE NU AM TRATAT-O.NU AM O VIATA ACTIVA SEXUALA NORMALA FIIND DIVORTATA DE 5 ANI.CE AR TREBUI SA FAC???MULTUMESC
|
|
|
Autor: anca91 |
Data: 27-01-2010, ora 18:38 |
|
In urma unui accident mi s-a format un hematom decolant pe coapsa dreapta.Mi s-a recomandat de catre doctor o interventie intr-o sectie de chirurgie plastica.As dori sa stiu ce trebuie sa fac.
|
|
|
Autor: leoca elena |
Data: 07-02-2010, ora 09:16 |
|
pt kack de ce te mai miri de durerile da cap daca ti a fost afectata si coloana si capul?eu am 45 ani si de la 22 am probleme cu coloana in special cervical si am dureri groaznice de cap si ameteli care in timp s au accentuat.m am mai captusit si cu hernie de disc tot cervicala si sinuzita cronica asa ca nu va pot spune ce dureri am plus ca serviciul este de birou si trebuie sa stau 8 ore pe scaun.te inteleg perfect .medicii ce ti au recomandat?nu sta asa mergi si te trateaza ca e pacat si greu sa traim cu aceste dureri.sanatate multa
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
69525
Ultimul utilizator:
WoManu
Total mesaje:
144157
Ultimul mesaj:
17-03-2010
2 useri inregistrati; 254 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Consultatii oftalmologice GRATUITE pentru pacientii care executa ochelari in luna martie!
OFTALMOLOGIE BACAU, ONESTI, COMANESTI, MOINESTI
0234 - 523.030
Oxigen cu puritate 99.8%, kit complet pentru utilizare de catre pacienti
340 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |